Overzicht
17 december 2023

Kerst op Vakantiepark Het Grootslag

Kerstmis, een tijd van vreugde, warmte en betovering, staat weer voor de deur. De feestelijke geur van dennenbomen vult de lucht, straten worden versierd met fonkelende lichtjes en overal is de opwinding voor de komende festiviteiten voelbaar. Het is een periode waarin harten verwarmd worden door tradities, families samenkomen en geliefden genieten van elkaars gezelschap. En daar doet Vakantiepark Het Grootslag natuurlijk aan mee.

Op eerste kerstdag kun je genieten van een heerlijke kerstlunch en een heerlijk kerstdiner bij het restaurant op het park. Bekijk hier het menu. Reserveer van tevoren wel even, dit kan telefonisch (0228 591 513).

Let op! Op tweede kerstdag is de horeca gesloten. 

De rest van de vakantie is de horeca wel gewoon geopend vanaf 13.00 uur (check de website voor aangepaste tijden tijdens oud en nieuw). Kom gezellig een keer bowlen, gourmetten of gewoon een drankje doen aan de bar. 

Naast de horeca is ons zwembad ook de gehele vakantie geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Op sommige ochtenden zijn er zwemlessen, dan is de helft van het zwembad beschikbaar voor gasten. Op de deur van het zwembad zal vermeld staan op welke momenten de zwemlessen zijn.

In de omgeving en op het park zijn genoeg mogelijkheden voor wandelingen met of zonder hond. Blijf je met dit koude weer toch liever binnen? Dat kan natuurlijk ook, koop bij de receptie pyroblokken voor in de open haard voor een extra gezellige sfeer in jouw vakantiehuisje. 

Kom jij ook langs op Vakantiepark Het Grootslag deze vakantie? Neem nog een kijkje op onze website voor alle faciliteiten op het park.

Nog niet geboekt maar wel interesse? 

Boek dan nu via onderstaande knop! We kunnen niet wachten je te zien op ons park deze kerstvakantie. 

Vanwege de feestdagen hebben we aangepaste aankomst- en vertrekdagen. In plaats van maandag 25 december is de aankomst/vertrek dag op woensdag 27 december en in plaats van maandag 1 januari is dinsdag 2 januari een aankomst/vertrek dag.  

Klik hier om te boeken!