Overzicht
7 oktober 2023

Herfst bij Vakantiepark Het Grootslag

Tijdens de herfst is er super veel leuks te doen; boswandelingen, fietstochten, kastanjes verzamelen, vissen en nog veel meer! Op het park en in de omgeving is van alles te bleven:

Animatie

In de herfstvakantie is het animatieteam weer aanwezig bij ons op het park, kom jij ook langs bij de leukste activiteiten? Er zal super veel gedaan worden, onder andere; spelletjes, knutselen, verhalen vertellen en mini disco. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de pagina van de animatie.

Kermis Andijk

Het is ook weer tijd voor de kermis in Andijk. Het gaat om een kleine kermis die van 13 t/m 15 oktober te bezoeken is. Eet lekker een suikerspin, oliebol of andere zoetigheid. Durf jij in de zweefmolen en de botsautos's? Kom jij ook een kijke nemen om alles te proberen? De kermis is te vinden op de Klamptweid Andijk. Klik hier voor meer informatie.  

 

Bakkerijmuseum in Medemblik  

Hou jij ook zoveel van chocolade? Dat komt goed uit, want bij het bakkerijmuseum kun je de hele maand oktober langskomen en leren over de geschiedenis van chocola. Er zijn rondleidingen, lezingen en workshops. Er is bij het bakkerijmuseum nog veel meer te doen. Je kan in de herfstvakantie zelf met marsepein boetseren, paddenstoelen decoreren en nog veel meer! Kijk voor de volledige activiteiten lijst en meer informatie op de website van het Bakkerijmuseum.

 

Museum van de 20e eeuw in Hoorn

Wist je dat er een LEGO expositie is in Hoorns museum? Het is zo’n groot succes dat hij wordt verlengt t/m 7 januari 2024, dat betekent dus dat jij ook nog langs kan gaan deze herfst! Het gaat om de tentoonstelling ’90 jaar lego’, het is het perfecte uitje voor het hele gezin. Kijk voor meer informatie op de website van het Museum van de 20e eeuw.

Hoorn is met de auto en openbaarvervoer goed te bereiken vanuit Vakantiepark Het Grootslag, pak de bus vanaf de Molenweg of rij met de auto ongeveer 20 minuten en geniet van de stand Hoorn.

 

Kasteel Radboud

Tijdens de 2e week van de herfstvakantie (21 t/m 29 oktober) staat het kasteel helemaal in het thema van Halloween! Er is de hele week door van alles te beleven waaronder uilenworkshops en dagen waarop je kan knutselen. Kom jij ook langs? Voor de uilenworkshop moet vooraf gereserveerd worden, dit kan via de website van Kasteel Radboud. Voor meer informatie en tickets kun je ook terecht op de website van Kasteel Radboud.

 

Pompoenmarkt Onderdijk  

In Onderdijk bevindt zich een hele leuke pompoenmarkt. Er zijn hier natuurlijk pompoenen te koop, maar voor kinderen zijn er ook nog andere leuke activiteiten te doen zoals knutselen. Het is het zeker waard een kijkje te nemen als je een pompoenfanaat bent! Hun jaarlijkse actie is nu ook weer van start gegaan; Zak vullen voor 6 euro. De pompoenmarkt blijft zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij en check de laatste nieuwtjes over de markt op de facebook pagina van de Pompoenboerderij Onderdijk.

 

Op Vakantiepark Het Grootslag

Op ons park is ook nog van alles te doen. Er is dus animatie, maar je kunt ook zwemmen in ons binnenzwembad, fietsen huren, bowlen, mini-golfen en nog veel meer! Klik hier om al onze faciliteiten te bekijken.

Alle genoemde activiteiten zijn dus op of in de buurt van Vakantiepark Het Grootslag. Heb jij al een verblijf bij ons geboekt? Zo niet doe dat nog snel en profiteer t/m 29 oktober van de 20% korting van de nazomerdeal. Boek via onderstaande knop!

Klik hier om te boeken!