Overzicht
3 juli 2024

Dieren op Vakantiepark Het Grootslag

Naast ons onze grote speeltuin bevindt zich de dierenweide! In de dierenwijde lopen veel verschillende dieren rond, waaronder geiten, kippen en kalkoenen. Kom jij binnenkort langs om te ontdekken wat voor dieren er nog meer zijn? 

Ook lopen er over het gehele park konijnen rond! Ze hebben allemaal verschillende kleuren, wit, bruin, zwart en gevlekt. Heb jij ze al gespot? Pas daarom wel extra op met de auto als je over het park rijdt.

Daarnaast vliegt er hier van alles rond. Natuurlijk de muggen, wat iets minder leuk is, maar ook hele mooi vogels zoals de ijsvogel en een uil! De uil is vaak alleen heel vroeg in de ochtend of laat in de avond te zien, laat vooral weten als je hem hebt gezien! Op ons park zijn zelfs soms ara’s te zien, maar dit zijn huisdieren van iemand op het park en kun je dus niet altijd zien.

Bij het vakantiepark zit ook een ponyranch. Wil jij een keer een rondje rijden over het park op een van de pony’s? Kijk dan voor meer informatie op de pagina van de ponyranch  en bel de beheerster (+31627656260) om te reserveren.

Wil jij nu zelf al deze dieren ontdekken op ons park? Boek dan nu jouw vakantie op Vakantiepark Het Grootslag via de knop hieronder! 

Boek nu! 

Let op!: Het is niet toegestaan de dierenweide te betreden of de dieren te voeren.