Overzicht
7 maart 2023

De leukste uitjes agenda van Het Grootslag voor 2023

Er is altijd genoeg te beleven in de kop van Noord-Holland. Om het je gemakkelijk te maken houden we hier de leukste uitjes agenda voor 2023 van Het Grootslag bij.

Heb je nog andere leuke suggesties voor evenementen? Laat het ons weten door een mailtje te sturen naar marketing @ grootslag.nl t.a.v. Kirsten.

Staat er geen evenement tussen die je graag wilt bezoeken? Kijk dan even hier -> Onze provincie heeft namelijk meer dan 70 musea! Er is dus altijd wel iets te beleven in de omgeving van ons vakantiepark.

Veel plezier!

Maart 2023

Zaterdag 11 én zaterdag 18 maart
Wat:
Interactieve rondleiding kunstenaarsdorpen
Waar: Zuiderzee Museum
Maak tijdens een interactieve rondleiding kennis met Europese kunstenaarsdorpen, waaronder ook Volendam, Urk, Katwijk en Domburg. 
Meer informatie: 

Website Zuiderzeemuseum

April 2023

09 t/m 10 april 2023 - Paasweekend
Wat:
Oldtimer Festival
Waar: Venhuizen

Het Noordhollands Oldtimerfestival in Venhuizen is al een aantal jaren hét dagje uit voor het hele gezin tijdens de paasdagen. 12000 m² overdekt oldtimerplezier met allerhande dingen uit het verre of nabije verleden. Auto’s, motoren, trucks en andere voertuigen, kramen en stands met onderdelen of kleding maar ook miniaturen of andere snuisterijen ontbreken niet. Op het podium is er doorlopend wat te zien, het entertainmentprogramma bestaat uit live muziek, dans en vaak nog een verrassingsact.

Meer informatie: 

Website Oldtimer Festival

Mei 2023

02 t/m 05 mei 2023
Wat:
Georganiseerde Fiets4Daagse
Waar: Hoorn

De routes van deze Fiets4Daagse liggen als een klaverblad in en rondom Hoorn en laten je kennis maken met de regio West-Friesland. In vier thema’s leiden ze je door het prachtige landschap. De Tulpenroute, de Beemsterroute, de Zuiderzeeroute en de Westfrieslandroute verrassen je elke dag met mooie en bijzondere passages! Je kunt hiervoor ook terecht bij onze fietsverhuur op ons vakantiepark.

Meer informatie: 

Website Fiets4Daagse Hoorn

Juli 2023

Laatste zaterdag - 29 juli 2023
Wat:
Proef Opmeer Festival
Waar: Opmeer

Kom naar het recreatieterrein de Weyver, hét culinaire evenement voor het hele gezin! Met onder andere verschillende foodtrucks, muziek én entertainment!

Meer informatie: 

Facebookpagina Proef Opmeer

Maak het feest compleet!

Combineer je bezoek met een overnachting op ons vakantiepark. 

Zoek & boek >