reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Corona-omboekingsgarantie

Geplaatst: 03-05-2021

Wij begrijpen dat u het in deze tijd misschien spannend vindt om ver vooruit te boeken. Echter, wat is nou leuker dan voorpret te hebben over die heerlijke vakantie die nog in het verschiet ligt. 

Met onze corona omboekflexibiliteit bieden wij u de mogelijkheid om uw boeking kosteloos te wijzigen naar een andere datum. Zo kunt u zorgeloos boeken en onbezorgd genieten van de voorpret!

Corona omboekflexibiliteit

Boek nu zonder zorgen uw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag met onze Corona omboekflexibiliteit.

Tot 1 maand voor aankomst bieden wij omboekflexibiliteit en kunt u uw boeking kosteloos wijzigen naar een nieuwe datum in 2021 of 2022.

U kunt zelfs Super Flexibel omboeken tot 1 dag voor aankomst indien u woonachtig bent buiten Nederland en er sprake is van:

- Een gesloten grens
- Negatief reisadvies (code oranje of rood)
- Quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies 

Deze Super Omboekflexibiliteit is alleen geldig indien bovenstaande op de officiële website van de Nederlandse overheid wordt gecommuniceerd.

Voorwaarden :

- U kunt tot 1 dag voor aankomst gebruik maken van de Corona Super Omboekflexibiliteit indien er sprake is van één van bovenstaande situaties. 

- Wanneer u uw boeking wijzigt dan blijft de huursom van uw boeking gelijk of wordt hoger. Dit is afhankelijk van de gekozen periode. 

- Indien de totale reissom van de nieuwe datum lager is dan uw oorspronkelijke boeking, dan ontvangt u geen geld terug. Wanneer deze duurder dan de oorspronkelijke   boeking wordt, dan dient u het verschil bij te betalen. 

 

 

 

 

Overige Corona-Maatregelen op ons park:

 

 • Onze medewerkers op het park werken volgens een strikt protocol, geheel volgens de RIVM-richtlijnen. Bij inchecken ontvangt u dit veiligheidsprotocol. 
 • Het in- en uitchecken op het park verloopt anders dan dat u van ons gewend bent. De receptiemedewerkers helpen u graag op gepaste afstand. Bij aankomst wijst dit zich vanzelf.
 • Zowel personeel als gasten houden 1,5 m. afstand
 • Geniet van de ruimte in uw eigen verblijf en de buitenruimte die daarbij hoort. Houd rekening met de regels vanuit de overheid
 • Wij gaan ervan uit dat u op de hoogte bent van de maatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven. U bent zelf verantwoordelijk voor de naleving van deze maatregelen. Te denken aan bijvoorbeeld de eisen qua toegestane bezetting per accommodatie. Actuele informatie omtrent reizen binnen Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/reizen-en-op-vakantie-gaan/op-vakantie-in-nederland

Update 28-04

-Helaas zijn het restaurant, de bar en de pizzeria alleen nog geopend voor afhalen en bezorgen. U kunt heerlijke pizza's, pannenkoeken en plateservice bestellen.
-De snackbar is van donderdag tot en met zondag geopend, alleen afhalen. Het terras van Grootslaghoreca is geopend van 12.00-18.00.
-De supermarkt is geopend
-Helaas kunnen wij het overdekte zwembad nog niet openen. 
-Tot slot: zolang we samen de voorschriften vanuit de overheid in acht nemen, u bent nog steeds van harte welkom op vakantiepark Het Grootslag.

Heeft u een bungalow of chalet gereserveerd en wilt u annuleren?

 • Dan worden annuleringskosten berekend volgens onze algemene voorwaarden. Of deze kosten vergoed worden kunt u navragen bij uw annuleringsverzekering.

Wilt u uw reservering voor met aankomst voor 31-03-2021 verplaatsen naar een later tijdstip? 

 • Neemt u dan contact op met onze receptie (0228-592944 of info@grootslag.nl). 


Onze receptie is geopend voor vragen van gasten en bungalow-eigenaren. Onze openingstijden vindt u hier. Wij zijn gewoon bereikbaar per email en telefoon.

Alle aanwezigen, bezoekers en medewerkers, verzoeken wij de algemene hygiëne regels te volgen:

 • Was regelmatig de handen met zeep.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.)
 • Begroet elkaar verbaal, houdt anderhalve meter afstand


Namens park en personeel danken wij u voor uw medewerking.

 

« Nieuws overzicht