reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Goedkoop vakantiehuisje

 

Altijd al het mooie van West-Friesland willen zien? De museums, molens en natuur maken West-Friesland tot een prachtige bestemming om op vakantie te gaan. U kunt voordelig verblijven bij Vakantiedorp Het Grootslag en genieten van alle bezienswaardigheden in de omgeving.

Direct vanaf het park kunt u de dijk volgen richting Medemblik en ontdeken hoe mooi de natuur langs het IJsselmeer is. Als u richting Medemblik rijdt, komt u langs het  ‘Nederlands Stoommachine Museum’, dit museum is zeker een bezoek waardt. Het museum neemt u mee terug in de tijd toen alles nog op stoom draaide.

In Medemblik kunt u genieten van alle gezelligheid. Geniet een dag in Medemblik met uw vrienden of familie. De plaats Medemblik is gelegen aan het IJsselmeer, u heeft daar prachtig uitzicht over het water. Zowel voor de rust, als voor de winkels kunt u naar Medemblik toe gaan. Medemblik heeft een overzichtelijke winkelstraat waar het gehele jaar een hoop te beleven valt.

Medemblik is vanaf Vakantiepark Het Grootslag makkelijk te bereiken. Met de auto kunt u in ongeveer 15 minuten in de stad zijn, maar u kunt ook de fiets pakken, dan bent u ongeveer een half uur onderweg. De fiets kunt u voordelig huren op het park.

Dijk MedemblikHaven MedemblikStoommuseum

Voordelig op vakantie in West-Friesland

Vakantiedorp Het Grootslag heeft bungalows, chalets en een camping waar uw voordelig kunt overnachten. Beleef West-Friesland op zijn mooist, geniet van de omgeving en de verschillende plaatsen zoals Medemblik en Enkhuizen.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij vakantiedorp Het Grootslag terecht. Bekijk de vele faciliteiten van Het Grootslag en maak er een onvergetelijke vakantie van!

 

Op vakantie tijdens Hemelvaart

Wilt u tijdens Hemelvaart een lang weekend weg? Kom naar Vakantiepark Het Grootslag! Tijdens Hemelvaart worden er veel evenementen georganiseerd voor jong en oud. Op het park kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga met de kinderen gezellig midgetgolven of met vrienden bowlen!

Er is geen enkele reden om thuis te blijven met Hemelvaart!

BungalowBinnenkant bungalowWoonkamer bungalow

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

 Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiepark Het Grootslag.