reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Goedkoop huisje huren

 

Wilt u een week, midweek of weekendje weg? Vakantiedorp Het Grootslag is een uitstekende keuze om uw vakantie bij te boeken. U kunt dan zelf uit een type huisje kiezen, op het park staat namelijk een groot aantal bungalows, waar u met twee tot vijf personen in kan verblijven. Daarbij kunt u kiezen voor een basis, een comfort of een comfort plus huisje.

Naast de bungalows zijn er op het park ook chalets te vinden. Hierin kunt u verblijven met maximaal 5 personen. Ook hier kunt u kiezen uit een basis of een comfort type.

Het park ligt direct aan het IJsselmeer. Als u op de dijk gaat staan heeft u een schitterend uitzicht. Volgt u de dijk, dan komt u uit in Medemblik. Dit is een prachtige stad. In Medemblik zijn veel bezienswaardigheden, zo is daar kasteel Radboud een Middeleeuws kasteel waarbij u door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek Het Bakkerijmuseum, hier kunt u zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Volgt u de dijk richting de andere kant, dan komt u uit bij Enkhuizen. Enkhuizen staat bekend als de 'Haringstad' vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kunt u nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Ook vindt u daar Sprookjeswonderland, een groot park waar alle bekende en minder bekende sprookjesfiguren wonen.

Bungalow op Vakantiedorp Het GrootslagBungalow op Vakantiedorp Het GrootslagBungalow op Vakantiedorp Het Grootslag

Huisje huren in de vakantie

Het hele jaar door kunt u een huisje huren bij Vakantiepark Het Grootslag. De chalets en bungalow zijn in verschillende kleuren geschilderd zodat het park er elke dag weer op zijn best bij staat. Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Naast chalets en bungalows heeft het vakantiedorp ook een camping waar u heerlijk kunt kamperen.


Huisje huren tijdens de herfst.

De huisjes van Vakantiedorp Het Grootslag hebben allemaal verschillende kleuren. Rond de herfst komen deze kleuren het mooiste uit tussen de vallende bladeren.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens de herst. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Keuken van bungalowBungalow op Vakantiedorp Het GrootslagWoonkamer van bungalow

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Verschillende comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair