reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Goedkoop bungalowpark

 

Voor een voordelige prijs een mooie en onvergetelijke vakantie, dat wil eigenlijk iedereen wel. Vaak denken mensen dat een ‘Last-minute’ de goedkoopste optie is, maar dat is helemaal niet nodig. Voor een voordelige vakantie op een bungalowpark bent u bij Vakantiedorp Het Grootslag aan het juiste adres.

Het vakantiedorp heeft verschillende faciliteiten zodat u van alle gemakken bent voorzien. Het bungalowpark beschikt over veel faciliteiten waar u en uw kinderen dagen mee zoet zijn, er zijn onder andere tennisbanen, bowlingbanen, een speeltuin, een overdekt zwembad met appart kleuter/peuterbad, een ponnyranch en een kinderboerderij. Ook is er voor uw gemak een supermarkt aanwezig, maar heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u teruecht in het restaurant op het park.

In de zomer staat er voor u een recreatie team klaar die elke dag bereid is om de leukste activiteiten met u en uw kinderen te beleven. Wilt u ook nog iets van de omgeving gaan bekijken, dan kunt u dat ook op het park doen, er is namelijk op het gehele park gratis WiFi aanwezig. Op de website kunt u de agenda’s per maand bekijken van activiteiten, waar alle activiteiten in de omgeving van het park staan benoemd. Of u loopt langs de receptie waar u altijd folders van activiteiten kan meepakken.

Vakantiedorp Het GrootslagBungalow op het vakantieparkDe dijk rondom het vakantiepark

Vakantie op een voordelig bungalowpark 

Bij Vakantiedorp Het Grootslag kunt u verschillend kanten op, en de keuze ligt dan ook geheel bij u. Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.


Vakantie tijdens de Kerst

Wilt u tijdens de kerst op vakantie? U bent van harte welkom bij Vakantiedorp Het Grootslag. Tijdens de kerst is het gezellig druk op het park en als u er met oud en nieuw ook nog bent, dan kunt u op de dijk genieten van al het vuurwerk uit de omgeving. Het gezellige haardvuur in uw bungalow samen met een glaasje champagne doen de rest.

chaletBadkamer chaletkeuken van chalet

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Verschillende comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair