goedkoop weekend weg

Voor het ideale weekendje weg bent u bij Vakantiedorp Het Grootslag aan het juiste adres. Hier kunt u kiezen tussen een bungalow of chalet. Een bungalow is een klein huis wat het gevoel van een woning geeft, daarintegen is een chalet  een soort vergrootte stacaravan en geeft u meer een camping gevoel. Beide zijn een uitstekende keuzes om uw vakantie in door te brengen.

Vakantiepark Het Grootslag is gelegen in Andijk aan het IJsselmeer en vanaf de dijk heeft u een prachtig uitzicht. In Andijk zijn een aantal bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. Zo vindt u  aan het begin van het park het poldermuseum, in dit museum word de geschiedenis verteld over 5000 jaar leven en werken in de polder.

Als u een avondje uit wilt gaan bent u van harte welkom in Het wapen van Andijk. Een kleine gezellige kroeg waar hits van toen en nu worden gedraaid. Op het vakantiepark zelf zijn ook een aantal activiteiten, zo zijn er onder andere een overdekt zwembad, bowlingbanen, bar en poolgelegenheden.

Weekendje weg

Een compleet ander dorp verkennen is natuurlijk altijd leuk. Maar het is nog leuker om er achter te komen wat er allemaal te beleven valt. Met een weekend overnachting Vakantiedorp Het Grootslag kunt u genieten van alle luxe die u wenst. Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.

Vakantiedorp Het Grootslag

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen