Goedkoop weekend weg

Voor het ideale weekendje weg ben je bij Vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres. Hier kun je kiezen tussen een bungalow of chalet. Een bungalow is een klein huis wat het gevoel van een woning geeft, daarintegen is een chalet  een soort vergrootte stacaravan en geeft je meer een camping gevoel. Beide zijn een uitstekende keuzes om jouw vakantie in door te brengen.

Vakantiepark Het Grootslag is gelegen in Andijk aan het IJsselmeer en vanaf de dijk heb je een prachtig uitzicht. In Andijk zijn een aantal bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. Zo vind je aan het begin van het park het Poldermuseum, in dit museum wordt de geschiedenis verteld over 5000 jaar leven en werken in de polder.

Als je een avondje uit wil gaan ben je van harte welkom bij Eetcafé Sels. Een gezellig café waar jong en oud terecht kunnen voor diner, hapjes & drankjes, birjarten en gezellgheid. Op het vakantiepark zelf zijn ook een aantal activiteiten, zo zijn er onder andere een overdekt zwembad, bowlingbanen, bar en poolgelegenheden. Al onze facilitietien kun je hier vinden. 

Weekendje weg

Een compleet ander dorp verkennen is natuurlijk altijd leuk. Maar het is nog leuker om er achter te komen wat er allemaal te beleven valt. Met een weekend overnachting bij Vakantiedorp Het Grootslag kun je genieten van alle luxe die je wenst. Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kun je bij Het Grootslag terecht. Je kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiepark heeft chalets en bungalows.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop uw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Zwembad peuterbad 619e416b4ce52