Goedkoop vakantiehuisje

Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je voordelig komen overnachten in één van onze goedkope vakantiehuisjes. Geniet in een prachtige, rustige omgeving van een vakantie of weekendje weg in een bungalowpark in het pittoreske dorp Andijk op een steenworp afstand van de gezellige steden Enkhuizen en Medemblik.  

Onze faciliteiten

Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je terecht voor een voordelig weekendje weg, een midweek of een verblijf in een goedkoop vakantiehuisje van één of meerdere weken aan het IJsselmeer. Op het bungalowpark is natuurlijk van alles te doen! Onze gasten kunnen onder andere gebruik maken van ons overdekte zwembad, tennisbaan en mini-golfbaan. Vakantiepark Het Grootslag bevindt zich in een rustige omgeving waar je mooie wandel- en fietstochten kunt maken. 

De visliefhebber kan heerlijk vissen op karper en blankvoorn in de binnenwateren van het park. De kinderen kunnen fijn ponyrijden op onze ponyranch, spelen in de speeltuin mét springkussen of knuffelen met geitjes en konijnen in de dierenweide. 

Op het park bevinden zich verschillende restaurants, een gezellige bar mét bowlingbaan en tussen april en oktober is ook onze supermarkt geopend. Een uitgebreid overzicht van al onze faciliteiten vind je hier. 

Voor al jouw vragen staan onze medewerkers van de receptie je graag te woord. Hier kun je ook terecht voor informatie over de omgeving en onze tips over de leukste bezienswaardigheden. Heb je al een vraag voor ons? Klik dan hier voor onze contactgegevens en we helpen je graag verder. 

Vakantie in een vakantiehuisje in Noord-Holland?

Boek nu een gezellig én goedkoop vakantiehuisje op Vakantiepark Het Grootslag!

080814ppf029