goedkoop huisje huren

Bij Vakantiepark Het Grootslag kunt u voordelig komen overnachten in één van onze goedkope vakantiehuisjes. Geniet in een prachtige, rustige omgeving van een vakantie of weekendje weg in een bungalowpark in het pittoreske dorp Andijk op een steenworp afstand van de gezellige steden Enkhuizen en Medemblik.

Goedkoop een huisje huren? Bij Vakantiepark Het Grootslag bent u van harte welkom! Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten vakantiehuizen, verblijft u bijvoorbeeld in een standaard-, of comfort chalet? Of laat u uw keuze vallen op een standaard-, of comfort-, of comfortplus bungalow?

Onze faciliteiten

Bij Vakantiepark Het Grootslag kunt u terecht voor een voordelig weekendje weg, een midweek of een verblijf in een goedkoop vakantiehuisje van één of meerdere weken aan het IJsselmeer. Op het bungalowpark is natuurlijk van alles te doen! Onze gasten kunnen onder andere gebruik maken van ons overdekte zwembad, tennisbaan en mini-golfbaan. Vakantiepark Het Grootslag bevindt zich in een rustige omgeving waar u mooie wandel- en fietstochten kunt maken. 

De visliefhebber kan heerlijk vissen op Karper en Blankvoorn in de binnenwateren van het park. De kinderen kunnen fijn ponyrijden op onze ponyranch, spelen in de speeltuin mét springkussen of knuffelen met geitjes en konijnen in de dierenweide. 

Op het park bevinden zich verschillende restaurants, een gezellige bar mét bowlingbaan en tussen april en oktober is ook onze supermarkt geopend. Een uitgebreid overzicht van al onze faciliteiten vindt u hier. 

Voor al uw vragen staan onze medewerkers van de receptie u graag te woord. Hier kunt u ook terecht voor informatie over de omgeving en onze tips over de leukste bezienswaardigheden. Heeft u al een vraag voor ons? Klik dan hier voor onze contactgegevens en we helpen u graag verder. 

Huur hier een goedkoop huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Goedkoop huisje huren in Noord-Holland?

Boek nu een gezellig vakantiehuisje op Vakantiepark Het Grootslag