Goedkoop bungalowpark

Voor een voordelige prijs een mooie en onvergetelijke vakantie, dat wil eigenlijk iedereen wel. Vaak denken mensen dat een ‘Last-minute’ de goedkoopste optie is, maar dat is helemaal niet nodig. Voor een voordelige vakantie op een bungalowpark ben je bij Vakantiepark Het Grootslag aan het juiste adres.

Het vakantiedorp heeft verschillende faciliteiten zodat je van alle gemakken bent voorzien. Het bungalowpark beschikt over veel faciliteiten waar jij en jouw kinderen dagen mee zoet zijn, er zijn onder andere tennisbanen, bowlingbanen, een speeltuin, een overdekt zwembad met appart kleuter/peuterbad, een ponnyranch en een kinderboerderij. Ook is er voor jouw gemak een supermarkt  aanwezig (geopend van april t/m okterber), maar heb je een keer geen zin om te koken dan kun je terecht in het restaurant op het park.

In de zomer staat er voor je een recreatie team klaar die elke dag bereid is om de leukste activiteiten met jou en jouw kinderen te beleven. Wil je ook nog iets van de omgeving gaan bekijken? Kom dan zeker langs bij de receptie, waar je altijd folders van activiteiten in de omgeving kan meekpakken. Of kijk op de websiteUiteraard kun je in al onze vakantiewoningen kosteloos gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.  

Vakantie op een voordelig bungalowpark 

Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je verschillende kanten op, en de keuze ligt dan ook geheel bij jou. Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt je bij het Grootslag terecht. Je kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiepark heeft chalets en bungalows.

Vakantie tijdens de Kerst

Wil je tijdens de kerst op vakantie? Je bent van harte welkom bij Vakantiepark Het Grootslag. Tijdens de kerst is het gezellig druk op het park en als jer er met oud en nieuw ook nog bent, dan kun je op de dijk genieten van al het vuurwerk uit de omgeving. Het gezellige haardvuur in jouw bungalow samen met een glaasje champagne doen de rest.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

volleybal_vakantiepark_het_grootslag_sport-1600-x-1040-px-2.jpg