reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

Ontdek de vele faciliteiten!

Faciliteiten overzicht

Supermarkt

De Winkel

Voor uw boodschappen kunt u in de periode april tot en met oktober terrecht bij de Attent-supermarkt op ons park. Seizoen 2020 gaat de supermarkt helaas wat later open, maar vanaf vrijdag 26 juni kunt u weer bij de familie Klaver terecht voor allerlei lekkere, handige en essentiële producten! De supermarkt is voorzien van een zeer ruim en compleet assortiment levensmiddelen, verse broodjes, koelproducten en non-food artikelen zoals hengels of leuke souvenirs. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar en doen wij ons best om het u aan niets te laten ontbreken.

 

In verband met de corona maatregelen verzoeken wij u vriendelijk doch zeer dringend om alleen met de pin te betalen.

 

 

 

BBQ/ gourmet service

Voor een geslaagde barbecue kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben diverse uitgebreide barbecuepakketten voor u in de aanbieding. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, maar u kunt ook uw eigen pakket samenstellen. We hebben voor ieder wat wils. Ook bieden wij vegetarische en kinderpakketten aan. Wanneer u een bestelling plaatst voor 10 personen of meer leveren wij er een leenbarbecue bij, u betaalt alleen voor het verbruik van het gas.

Als het buiten even geen weer is kunt u binnen genieten van een lekkere gourmetschotel. Eventueel kunt u tegen een kleine vergoeding een gourmetstel bij ons huren. Uiteraard hebben wij ook de bijbehorende sauzen, salades en stokbrood voor u.

Boodschappen service

Om uw vakantiegevoel compleet te maken bieden wij u onze boodschappenservice aan. Of u nu de 'eerste' boodschappen voor uw aankomst wenst, laat aankomt of met een groep hier op het park verblijft, wij kunnen de boodschappen vooraf voor u klaarzetten in uw accommodatie.

Hoe werkt het?

  • Onze Attent Supermarkt biedt een aantal standaard boodschappenpakketten aan. Op het bestelformulier staat een beschrijving van de verschillende pakketen.
  • U dient uw bestelling minimaal 3 dagen voor aankomst door te geven via dit bestelformulier
  • U kunt alleen een bestelling plaatsen voor de aankomst dag, die op uw bevestiging/factuur vermeld staat.
  • Bederfelijke producten, zoals zuivel en vleeswaren, worden voor u in de koelkast geplaatst.