reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek de vele faciliteiten!

Faciliteiten overzicht

Supermarkt

De Winkel

Voor uw boodschappen kunt u in de periode april tot en met oktober terecht bij de Attent-supermarkt op ons park.

Super op vakantie!

Vakantie betekent ontspannen, onthaasten en vooral genieten. Het genieten begint in onze supermarkt. Daar vindt u een ruim assortiment dat geheel afgestemd is op vakantiegemak.

Verse broodjes

Elke dag hebben wij ovenverse broodjes die wij zelf voor u bakken. Uiteraard is er het bekende kaiserbroodje en de pistolet, maar wat dacht u van een milano broodje met zongedroogde tomaten en olijven? Als u die eenmaal geproefd heeft zou u willen dat het elke dag vakantie was.

Bieren en Wijnen

Ook voor een lekker biertje of een lekker wijntje hoeft u het park niet af. Wij hebben een ruim aanbod speciaal bieren. Wordt het een Skuumkoppe, een Radler of een overheerlijke Franziskaner? Toch liever een witte wijn of de rose? Ook dat is mogelijk. Uiteraard hebben wij de bier en wijn gekoeld staan.

Speelgoed

Wat is er nou leuker dan op vakantie samen met de kids een balletje te trappen, een potje badminton spelen of lekker op het grasveld te frisbeeën. Voor de kleintjes hebben wij natuurlijk Paw Patrol speelgoed en ook voor LEGO bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek ook eens onze webshop Toys & More. Hier kunt u terecht voor nog meer speelgoed van onder andere COBI en modelbouw met bouwpakketten van Revell en Airfix.

Prettige vakantie

Natuurlijk ligt elke dag de krant voor u klaar, want wat is nou een vakantie zonder een krantje en een lekker bakkie koffie?

Wij hopen u graag te verwelkomen in onze supermarkt en wensen u alvast een prettige vakantie!