reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

Ontdek de vele faciliteiten!

Faciliteiten overzicht

Ponyranch

Kinderen én volwassenen kunnen dagelijks ponyrijden op ons vakantiepark. Inschrijven voor een ponyrit kan van te voren bij de ponyranch. De kosten voor een ritje van 20 a 25 minuten bedraagt €6,- Onze ponyranch vindt u naast de grote parkeerplaats schuin tegenover onze receptie en het binnenzwembad.

Onze paarden en pony’s leven in een kudde. Ze hebben een stuk zand, weiland en stallen tot hun beschikking. De paarden en pony’s staan niet op stal. Als ze willen kunnen ze schuilen voor de zon of de regen. Het zijn stuk voor stuk zeer lieve en kindvriendelijke rijdieren.

Onze paarden en pony’s:

  • Big Mackie is een Shetlandpony en is hier bij ons de kleinste van allemaal, maar onderschat hem niet, want hij weet wat hij wil. Lekker knuffelen en rijden vindt hij heerlijk om te doen.
  • Seala, onze IJslander, is al een dame op leeftijd, maar ze vindt het nog heel erg leuk om lekker een buitenrit te maken, want deze dame heeft zeker nog pit. Ze is lief en kan er goed tegen als er veel kinderen om haar heen staan.
  • Luna is een lief en gevoelig paard. Ze is nieuwsgierig en houdt alles in de gaten.
  • Gunni is een echte IJslander. Ze heeft het afgelopen jaar heel veel geleerd en jullie kunnen heerlijk een stapritje op haar maken. Gunni en Luna zijn echte maatjes.
  • Roosje is een lief en braaf paard. Ze vindt het leuk om met je te werken en ze gaat graag mee voor een wandeling of een ritje. Op Roosje mag je rijden als je onder de 35 kilo weegt.
  • Lucky is het oudste paard dat hier staat. Ze vindt het heerlijk om gepoetst te worden of om mee te mogen met een wandeling over het vakantiepark.
  • Tessa is het jongste paard hier. Ze is gek op knuffelen en ze is heel nieuwsgierig!
  • Tim is een echte Stoere Tinker afkomstig uit Ierland. Tinkers worden ook wel zigeunerpaarden genoemd. Hij heeft een wit en een zwart oor wat extra geluk brengt. Hij is 8 jaar oud en 1m 42m hoog, maar toont echter veel groter door zijn postuur en zijn sokken. Tim en Tessa zijn echte maatjes.
  • Donna is als laatste bij ons gekomen. Ze is net als Tessa erg nieuwsgierig en ze vindt het heerlijk om te knuffelen. Ze heeft haar plekje gevonden in de kudde.