reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek de vele faciliteiten!

Faciliteiten overzicht

Overdekt zwembad

I.v.m de laatste maatregelen van de overheid moeten ons zwembad gesloten blijven van 4 november tot (in ieder geval) 18 november. 

Op ons vakantiepark vindt u ook een overdekt zwembad waar u als gast gratis van mag genieten. Onze overdekte zwembad "De Oase" zorgt bij jong en oud voor heel veel waterpret. Of u nu op zoek bent naar een vakantiepark met zwembad omdat u in de zomer tijdens de warmste dagen even lekker even wilt afkoelen, of omdat u in de winter juist wilt genieten van de weldadige warmte van een zwembad: bij Vakantiedorp Het Grootslag bent u aan het juiste adres!

De Oase is een binnenzwembad met een watertemperatuur van ongeveer 31 graden. Het zwembad heeft een ruim recreatie bad, jetstream en een kleuter/peuter bad. De Oase is een multifunctioneel zwembad, waar u als zwemliefhebber kan gaan sporten of recreëren. Het zwembad is overzichtelijk en kindvriendelijk.

Overdekt zwembad nederland

Wilt u na een warm dagje weg afkoelen in het lekker water? Dan kunt u heerlijk genieten in ons zwembad. Maar ook met slecht weer is ‘’De Oase’’ geschikt voor een hele dag vermaak. U kunt heerlijk zwemmen en genieten van alle mogelijkheden die het zwembad biedt. In de zomer worden er diverse recreatie activiteiten gehouden, zoals bijvoorbeeld een kinderdisco, waterpolo en tal van andere activiteiten. Het zwembad De Oase biedt voor ieder wat wils.

Ons zwembad is vanwege de Covid maatregelen beperkt geopend (di- t/m donderdagmiddag en za-/zondagmiddag).Om te zorgen dat u veilig kunt blijven zwemmen gelden ook in het zwembad enkele aangepaste maatregelen. Om te voorkomen dat het te druk wordt kunt u vooraf bij de receptie uw zwemtijden reserveren. Het peuterbadje is inmiddels weer gewoon in gebruik.

 

     
     
     
     
     

 

 

In de maand januari vindt het jaarlijks groot onderhoud plaats. Het zwembad is in daarom in 2021 gesloten van 4 tot en met 29 januari. In de omgeving zijn er meerdere leuke alternatieven zoals bijvoorbeeld zwembad De Zeehoek in Wervershoof (3 km), Enkhuizerzand in Enkhuizen (12 km) en De Waterhoorn in Hoorn (18 km).