reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek de vele faciliteiten!

Faciliteiten overzicht

Overdekt zwembad

 

Op ons vakantiepark vindt u ook een overdekt zwembad waar u als gast gratis van mag genieten. Onze overdekte zwembad "De Oase" zorgt bij jong en oud voor heel veel waterpret. Of u nu op zoek bent naar een vakantiepark met zwembad omdat u in de zomer tijdens de warmste dagen even lekker even wilt afkoelen, of omdat u in de winter juist wilt genieten van de weldadige warmte van een zwembad: bij Vakantiepark Het Grootslag bent u aan het juiste adres!

De Oase is een binnenzwembad met een watertemperatuur van ongeveer 31 graden. Het zwembad heeft een ruim recreatie bad, jetstream en een kleuter/peuter bad. De Oase is een multifunctioneel zwembad, waar u als zwemliefhebber kan gaan sporten of recreëren. Het zwembad is overzichtelijk en kindvriendelijk.

Openingstijden zwembad

De Oase is iedere dag tussen 11.00 en 16.00 uur geopend. Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u banenzwemmen. Gezien de huidige maatregelen omtrent het coronavirus zijn wij verplicht bij de ingang uw QR code en legitimatiebewijs te controleren. 

Overdekt zwembad nederland

Wilt u na een warm dagje weg afkoelen in het lekker water? Dan kunt u heerlijk genieten in ons zwembad. Maar ook met slecht weer is ‘’De Oase’’ geschikt voor een hele dag vermaak. U kunt heerlijk zwemmen en genieten van alle mogelijkheden die het zwembad biedt. In de zomer worden er diverse recreatie activiteiten gehouden, zoals bijvoorbeeld een kinderdisco, waterpolo en tal van andere activiteiten. Het zwembad De Oase biedt voor ieder wat wils.

Het jaarlijkse onderhoud van het zwembad vindt plaats van 10 januari tot 31 januari 2022. Het zwembad is dan gesloten.