reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek de vele faciliteiten!

Faciliteiten overzicht

Arrangementen

'Lekker eten' arrangement

Wilt u tijdens uw verblijf op vakantiepark het Grootslag 2 dagen onbezorgd lekker eten? Maak dan gebruik van het "Lekker Eten" arrangement. Het eten wordt dan 2 dagen voor u verzorgt.

‘Lekker eten’ arrangement
1e Dag (van aankomst)     : Een plate met schnitzel, frietjes en sla of een pizza naar keuze. Af te halen op afgesproken tijd in eethuis ‘Anytime’.
2e dag                           : Gourmetten in het restaurant.

Totaalprijs € 35,00 per persoon.*

*Het arrangement is excl. eventueel voorgerecht, dranken & nagerecht. Alleen de 1e dag van aankomst staat vast. De rest van de dagen kunt u zelf invullen op de dag van aankomst in het restaurant.

Familie bowling arrangement

Kom gezellig een avondje gourmetten en geniet daarna van een heerlijk ontspannen potje bowlen met uw gezin. De gourmetschotel bestaat onder andere uit soep vooraf, verschillende soorten vlees, vis, garnituur, sauzen, stokbrood met boter en als laatst ook nog een ijsje toe!

Volwassenen : € 27,00 per persoon.
Kinderen t/m 10 jr. : € 14,00 per persoon *
Prijzen zijn exclusief consumpties.

Gourmetstel huren

Gourmetten kunt u niet alleen in ons restaurant, maar ook in uw bungalow, chalet of bij uw caravan! In overleg worden de gourmet spullen, dus de pannetjes, vlees, vis, sauzen, garnituren en brood met boter, voor u klaargezet. Dus afhalen, op tafel zetten en smullen maar!

Volwassenen: € 18,00 p.p
Kinderen t/m 10 jr. : € 11,00 p.p

Arrangementen voor groepen

Grootslaghoreca biedt verschillende gezellige arrangementen voor groepen. Ook voor een verzorgd ontbijt, lunch, brunch, high-tea of buffet bent u hier aan het juiste adres. In overleg kan een aparte groepsruimte gehuurd worden. Klik hier voor meer informatie.

Alle arrangementen zijn uitsluitend op reservering mogelijk. U kunt reserveren per e-mail: info@grootslaghoreca.nl of telefonisch: 0228-591513