Overzicht

Arrangementen

Wij maken jouw verblijf graag nog net iets completer met onderstaande arrangementen. Heb je nog vragen of wil je graag een van deze arrangementen reserveren? Stuur dan een email naar info@grootslaghoreca.nl of bel naar tel. 0228-591513.

'Lekker eten' arrangement

Wil je tijdens jouw verblijf op vakantiepark het Grootslag 2 of 3 dagen onbezorgd lekker eten? Maak dan gebruik van het "Lekker Eten" arrangement. Het eten wordt dan 2 óf 3 dagen voor je verzorgt.

  • 1e dag: Een plate met schnitzel, frietjes en sla of een pizza naar keuze. Af te halen op afgesproken tijd in eethuis ‘Anytime’.
  • 2e dag: Gourmetten in het restaurant met vis, vlees, garnituren, sauzen, brood en boter.
  • 3e dag: keuze uit spare ribs of biefstuk met gebakken aardappelen en salade.

Totaalprijs:
- 2-dagen arrangement € 32,50 p.p.*
- 3-dagen arrangement € 45,00 p.p.*

*Het arrangement is excl. consumpties. De dagen kun je zelf invullen. Arrangementen zijn uitsluitend op reservering. Dus reserveer op tijd!

Familie bowling arrangement

Kom gezellig een avondje gourmetten en geniet daarna van een heerlijk ontspannen potje bowlen met jouw gezin. De gourmetschotel bestaat onder andere uit soep vooraf, verschillende soorten vlees, vis, garnituur, sauzen, stokbrood met boter en als laatst ook nog een ijsje toe!

Volwassenen: € 29,50 p.p.
Kinderen t/m 10 jr.: € 17,50 p.p.*

*Prijzen zijn exclusief consumpties.

Gourmetstel huren

Gourmetten kun je niet alleen in ons restaurant, maar ook in jouw bungalow, chalet of bij jouw caravan! In overleg worden de gourmet spullen, dus de pannetjes, vlees, vis, sauzen, garnituren en brood met boter, voor je klaargezet. Dus afhalen, op tafel zetten en smullen maar!

Volwassenen: € 19,50 p.p.
Kinderen t/m 10 jr.: € 12,50 p.p.

Arrangementen voor groepen

Grootslaghoreca biedt verschillende gezellige arrangementen voor groepen. Ook voor een verzorgd ontbijt, lunch, brunch, high-tea of buffet ben je hier aan het juiste adres. In overleg kan een aparte groepsruimte gehuurd worden. Klik hier voor meer informatie.