reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek de vele faciliteiten!

Faciliteiten overzicht

Animatieteam

Let op! Vanwege meerdere corona uitbraken bij TeamAnimation zal er in week 34 en 35 helaas geen animatie aanwezig zijn op het park. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

 

Tijdens de schoolvakanties (Pasen, Pinksteren, Meivakantie, zomer- en herfstvakantie) worden leuke activiteiten georganiseerd door enthousiaste animatieteam van TeamAnimation!

Het programma richt zich hoofdzakelijk op kinderen tot een jaar of twaalf maar ook worden er activiteiten gehouden voor de wat oudere doelgroep.
Alle activiteiten worden op het park gehouden zodat u uw kinderen met een gerust hart bij het animatieteam kan laten spelen en genieten. U kunt dan bijvoorbeeld een mooie wandeling maken over de dijk en tevens genieten van het IJsselmeer in het mooie Noord-Holland.

Wat is er allemaal te doen ?

Er wordt geknutseld, we doen spelletjes waar je hele familie aan mee kan doen, minidisco, theather, bingo. Kortom, te veel om op te noemen dus kom langs en doe mee! We verzamelen bij de animatieruimte op het park. Bij slecht weer of onvoeldoende deelname wordt er altijd een vervangende activiteit georganiseerd.

Bekijk hier het programma voor week 28 

Bekijk hier het programma voor week 29 

Bekijk hier het programma voor week 30

Bekijk hier het programma voor week 31

Bekijk hier het programma voor week 32

Bekijk hier het programma voor week 33

Bekijk hier het programma voor week 34

Bekijk hier het programma voor week 35