reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

EXTRA-INFO: CORONA

Ontdek de vele faciliteiten!

Overdekt zwembad

Op ons vakantiepark vindt u ook een overdekt zwembad waar u als gast gratis van kunt genieten. Onze overdekte zwembad "De Oase" zorgt bij jong en oud voor heel veel waterpret.

Meer informatie

Eten en drinken

Voor een uitgebreid diner, een snelle hap, een heerlijk kopje koffie of ander drankje en allerlei lekkere en gezellige arrangementen zit u bij onze horecagelegenheden helemaal goed!

Meer informatie

Voor de kinderen

Voor kinderen is er zoveel te doen op ons park dat vervelen echt niet mogelijk is! Een overdekt zwembad, het strand op loopafstand, een leuke speeltuin met springkussen, een kinderboerderij, ponyranch en een animatieteam.....

Meer informatie

Sport

Voor onze actieve vakantiegangers bieden wij, naast de vele watersportmogelijkheden, ook nog vele andere sportmogelijkheden op ons sportveld, volleybalveld en de tennisbanen. Jong en oud kunnen zich lekker uitleven!

Meer informatie

Ponyranch

Een echte favoriet bij onze (jongere) gasten is de ponyranch. Kinderen kunnen dagelijks ponyrijden op een van de paarden of pony's.

Meer informatie

Animatieteam

Tijdens de schoolvakanties (Pasen, Pinksteren, Meivakantie, zomer- en herfstvakantie) worden er leuke activiteiten georganiseerd door het enthousiaste animatieteam van TeamAnimantion!

Meer informatie

Gratis WiFi

Komt u bij ons vakantie vieren dan heeft u gratis draadloos internet! Zo blijven u en de kinderen ook tijdens uw vakantie up-to-date!

Meer informatie

Supermarkt

Voor uw boodschappen kunt u in de periode april tot en met oktober terecht bij de Attent-supermarkt op ons park. De supermarkt is voorzien van een zeer ruim en compleet assortiment. 

Meer informatie

Vismogelijkheden

Visliefhebbers kunnen heerlijk vissen in en rondom het Grootslag. De binnenwateren van het park staan in verbinding met het IJsselmeer. Rondom het vakantiepark Het Grootslag liggen verschillende sloten, het water van de sloten komt uit het IJsselmeer.

Meer informatie

Fietsverhuur

Het weidse Westfriese landschap leent zich bij uitstek voor mooie fietstochten. Ga per fiets op ontdekking in de omgeving en ervaar de pracht van onze omgeving en het IJsselmeer. Bij de receptie kunt u verschillende fietsen en skelters huren.

Meer informatie