reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark Sprookjeswonderland

 

In Enkhuizen ligt het mooie ‘Sprookjeswonderland’ in dit park komen alle sprookjes tot leven. Loop langs het kasteel van Doornroosje en hoor de verhalen van de boze heks. Kijk hoe sneeuwwitje danst met de 7 dwergen. Pas op! De boze wolf is het huisje van de 7 kleine geitjes binnen gedrongen. U kunt ook stiekem aan de teen wiebelen van de grote reus maar niet al te hard, want klein duimpje zit nog verstopt in de grote laars! Bekijk de verschillende voorstellingen van Violinde in de theaterzaal. Of zwing mee in de grot van de oetang-band. In het tijdhuis is het ook weer een drukte van belang, verschillende trollen en elfjes. Vertellen en zingen over verschillende seizoenen en maken er hun eigen show van.

In de warmere dagen kunt u ook een kijkje nemen op de kinderboerderij, spelen met de geitjes, of kijken bij de konijnen, u kunt alle kanten op. In de grote speeltuin zijn ook genoeg attracties te vinden voor jong en oud, laat het een belevenis zijn voor u en uw kinderen. Op de oldtimerbaan kunt u door een gedeelte van park heen rijden in een oldtimer. In de dobberbootjes kunnen de allerkleinste een rondje varen. Of ga een rondje trappelen in de ‘Rattenvanger van Hamelen’.

SprookjeswonderlandSprookjeswonderlandSprookjeswonderland

Vakantie in de buurt van Sprookjeswonderland

Op ongeveer 20 minuten rijden van Sprookjeswonderland ligt Vakantiedorp Het Grootslag. Het Grootslag ligt in Andijk en bent u al een dag in Sprookjeswonderland geweest, dan is er in de omgeving nog voldoende te beleven. Er zijn verschillende parken en speeltuinen voor u geopend. Bij de receptie kunt u een rek vinden met verschillende folders van bezienswaardigheden tot gezellige restaurant welke in de omgeving van het vakantiepark gelegen zijn.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij Vakantiepark Het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.


Vakantie tijdens Kerst

Kerst is een van de mooiste periodes om er eens lekker met het gezin tussen uit te gaan. Met een beetje geluk is het hele park bedekt met sneeuw en kunt u schaatsen over de slootjes, de winterpret kan beginnen tijdens deze mooie feestdagen.

Chalet op vakantiedorp Het GrootslagKeuken van chalet Woonkamer chalet

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Verschillende comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair