reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark Noord-Holland (kinderen)

 

Vakantiedorp Het Grootslag beschikt over verschillende faciliteiten en activiteiten, zoals: een overdekt zwembad met appart kleuter/peuterbad, bowlingbanen, sport- en speelvelden, midgetgolfbanen, een kinderboerderij en een ponyranch.

In de zomermaanden hebben wij een recreatieteam op het terrein lopen, deze groep fanatieke collega’s zorgen de hele dag door voor leuke activiteiten bij ons op het park.

Als u een dagje weg wilt met het hele gezin is dat geen probleem. Naast Andijk ligt Enkhuizen, waar Sprookjeswonderland ligt, een super leuk pretpark dat u weg wijs maakt tussen verschillende sprookjes van vroeger, wiebel stiekem aan de teen van de grote reus, maar wel oppassen hoor, want klein duimpje zit nog verstopt in de grote laars. Of swing mee in de grot van het Oetang-orkest. Er zijn nog veel meer verschillende sprookjes te bewonderen in het reusachtige park. Er is een grote speeltuin en er zijn verschillende attracties aanwezig.

Voor jong vermaakt hoeft u niet ver te zoeken. Bij de receptie kunt u verschillende folders vinden van activiteiten of evenementen bij ons in de buurt. Wij staan altijd voor u klaar om er voor u een geslaagde dag van te maken.

Kinderen op het strandSprookjeswonderlandKinderen in het zwembad ''De Oase''

Vakantie voor kinderen

De bungalows en chalets op onze camping zijn in verschillende kleuren geschilderd en geven extra sfeer aan ons vakantiedorp. Op het vakantiedorp is een speeltuin en een kinderboerderij, uw kinderen kunnen zich hier heerlijk vermaken. Op een steenworp afstand is een gezellig terras te vinden.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.


Vakantie tijdens Pinksteren

Pinksteren is een heerlijke periode om er even tussen uit te gaan. Er is in deze periode veel te beleven bij ons op het vakantiedorp maar ook in de omgeving.

West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer!

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit een huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Bungalow op het Vakantiedorp Het GrootslagSlaapkamer van bungalowBadkamer van bungalow

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Verschillende comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair