reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark Noord-Holland het IJsselmeer

 

Zoekt u naar een vakantie in de regio Noord-Holland en wilt u genieten van vergezichten, een waterrijke omgeving en rustieke plaatsen? Dan bent u bij Vakantiedorp Het Grootslag aan het juiste adres. Het vakantiepark is gelegen aan het IJsselmeer en biedt een geweldig uitzicht vanaf de dijk over het water en het strand. In welk seizoen u ook komt, u zult altijd kunnen genieten van een spectaculair uitzicht.

Het IJsselmeer is een van de grootste watersportgebieden van Nederland. U kunt genieten van de ruimte, rust en de mogelijkheden van het IJsselmeer. U kunt heerlijk wandelen langs de oevers van het IJsselmeer en in de zomer lekker zwemmen. Er zijn verschillende strandjes en recreatiegebieden. Langs het IJsselmeer kunt u ook vele jachthavens vinden, waar u een zeilboot kan huren en een dagje de verschillende havens in West-Friesland bezoeken. De dichtsbijzijnde haven van Andijk, deze ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Om vakantiedorp Het Grootslag ligt een dijk, als u goed kijkt zult u zien dat het water aan de andere kant van de dijk veel hoger staat dan het land aan de andere kant. Dit komt doordat Noord-Holland grotendeels onder de zeespiegel ligt. Als de dijk er niet was geweest bestond een groot deel van Noord-Holland nu niet. De vele gemalen zorgden dan ook dat het water veilig werd weggepompt. Het gemaal wat te bezichtigen is aan het begin van ons park heet dan ook Het Grootslag. Als u meer wilt weten over de strijd van de Noord-Hollanders tegen het water, dan is hetzeker aan te raden een bezoek te brengen aan het poldermuseum. Dit museum ligt aan het begin van ons park en is een echte ‘must-See’ voor veel toeristen. In dit museum vindt u onder anderen de tentoonstelling 5000 jaar leven en werken in de polder.

uitzicht op het ijsselmeerbungalowpark aan het ijsselmeereen stukje enkhuizen

Vakantie aan het IJsselmeer

Natuurlijk zijn de Proefpolder en het gemaal prachtig om te zien, en wilt u langer kunnen genieten van het uitzicht boven op de dijk. Dan kunt u rustig een week, midweek of weekend op Vakantiedorp het Grootslag verblijven. Het vakantiepark biedt bungalows, chalets of comfortplaatsen voor tent, caravan of camper. De vele faciliteiten bij ons op het park geven u genoeg reden om een keer bij ons vakantie te vieren!


Vakantie vieren tijdens de zomervakantie

De zomervakantie is de leukste en langste vakantie die er voor u en uw kind is. Veel gezinnen trekken er dan op uit. Lekker de hele dag liggen op het strand en s’ avonds genieten van de zonsondergang.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

buitenkant van een bungalowbadkamer van een bungalow2 persoons slaapkamer

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair