reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark Noord-Holland

 

De hoofdstad van Nederland ligt in Noord-Holland. Amsterdam wordt jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht. Het heeft dan ook ontelbaar veel trekpleisters varieërend van oude gebouwen en pleinen tot uitgaansgelegenheden en festivals. U kunt ook veel verschillende museums bezoeken in Amsterdam zoals het ‘Anne Frank huis’. Dit museum is het huis waar de joodse Anne Frank en haar familie waren ondergedoken.

Beleef de natuur en cultuur van Noord-Holland en bezoek toeristische plaatsen zoals Volendam. In Volendam zijn heel veel tradities terug te vinden zoals haringhappen, maar u kunt ook in de traditionele Volendamse klederdracht rondlopen, de lekkerste kaas proeven in het kaasmuseum of breng een bezoek aan één van de vele wijnkelders.

In de verschillende steden en dorpjes zijn gezellige markten te ontdekken. Er is elke dag van de week wel een leuke markt te vinden in de omgeving van het vakantiepark. De markten zorgen voor een prettige sfeer in de provincie Noord-Holland.

Geen zin om een stad te gaan bezichtigen? Er zijn in Noord-Holland veel havens te vinden vol met vissersboten. Mogelijk nodigen de vissers u uit om het meer op te gaan en vertellen u de vele verhalen over de verschillende soorten vissen in het IJsselmeer.

Kaasmuseumtulpenmolen

Noord-Holland

Noord-Holland is een laag liggende provincie in Nederland en ligt voornamelijk onder de zeespiegel. In de provincie zijn verschillendepolders te vinden, deze zijn te vinden op korte afstandje van Vakantiepark Het Grootslag, maar het park zelf ligt ook in een polder, namelijk de Proefpolder. 

U kunt heerlijk op vakantie in Noord-Holland. Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.


Vakantie tijdens de Herfst

De mooiste geuren en kleuren zijn voornamelijk te vinden in de herfst. De gekleurde huisjes zijn weer bedolven onder de blaadjes die loslaten van de bomen. Alles wordt langzaam weer een stuk kaler en we gaan weer richting de winter. U kunt tijdens de herfst dan ook heerlijk uitwaaien op de dijken, om na een mooie wandeling of fietstocht met een heerlijke kop warme chocomel weer op te warmen.

Bungalowhuiskamer bungalowbadkamer bungalow

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiepark Het Grootslag.