reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark IJsselmeer

 

Het IJsselmeer is een van de grootste watersportgebieden van Nederland. U kunt genieten van de ruimte, rust en de mogelijkheden van het IJsselmeer. Er zijn verschillende stranden te vinden aan het IJsselmeer, hier kunt u heerlijk vertoeven in de zomer. Op ongeveer 1 km vindt u natuur en recreatiegebied de Vooroever. Hier kunt u rustig wandelen en de kinderen zullen zich hier ongetwijfeld vermaken. Ook kunt u de hond hier aangeleind mee naartoe nemen. Jong en oud kan zich hier heerlijk vermaken.

Er zijn langs het IJsselmeer ook leuke havens te vinden, waar zeilboten gehuurd kunnen worden waarmee u een dagje de havens in West-Friesland kan bezoeken. Op ongeveer 10 minuten loopafstand is de haven van Andijk. Dit is een moderne jachthaven aan het IJsselmeer die plaats biedt aan zo’n 600 boten. Hier vindt u een eersteklas restaurant met een gezellig terras waar u een prachtig uitzicht heeft over het IJsselmeer en de zeiljachten in de haven.

U kunt in de buurt van Vakantiedorp Het Grootslag ook leren kitesurfen, er zijn verschillende plekken aan het IJsselmeer waar u kunt kijken of zelf kan kitesurfen. In Medemblik worden ook zeillessen gegeven, u kunt met een groepje jongeren of volwassenen leren zeilen.

Er worden ook vaak zeilwedstrijden gehouden, bijvoorbeeld de Delta-Lloyd Regatta. Dit is een gezellige en sportieve week waarbij wedstrijden gehouden worden. De stad Medemblik is tijdens de Delta-Lloyd Regatta super gezellig om te bezoeken. Er hangt dan een gezellige sfeer en er zijn verschillende feesten.

In de koudere periodes is het IJsselmeer de ideale plek om lekker uit te waaien met de kinderen of met de hond een lekker lang stuk te lopen. Wie weet spoelt er nog iets interessants aan!

Het IJsselmeerDijk van het IJsselmeerIJsselmeer in de winter

Vakantie aan het IJsselmeer

De zon zien opkomen en ondergaan is een prachtig gezicht vanaf onze mooie en stevige dijk waar wij ieder dag weer trots op zijn. De vele verhalen en verschillende strandjes maken onze dijk mooi en uniek. Wij zijn dan ook trots u te mogen vertellen dat Vakantiedorp Het Grootslag aan het IJsselmeer ligt en dat het park zich uitstekend leent om mooie uitstapjes te voet, per fiets of met de auto te maken.
Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij Vakantiepark het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.


Huisje huren tijdens Pinksteren

De maand juni is een uitstekende keus om op vakantie gaan. De Zomer is in aantocht en een groot deel van de camping is weer gevuld met vakantiegangers. Kortom het is weer super gezellig op Vakantiepark Het Grootslag. Misschien is het ook een leuk uitstapje voor u?

ChaletKeuken en eetkamer chaletHuiskamer van chalet

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiepark Het Grootslag.