reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark Hoorn

 

Als u op vakantie gaat in West-Friesland, dan is Hoorn zeker een aanrader om te bezoeken. Hoorn is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De stad Hoorn staat bekent om de mooie oude panden.

Hoorn is een stad met een mooi centrum met veel winkels waar jong en oud heerlijk kan gaan shoppen. Aan het einde van de winkelstraat komt u bij een plein terecht ‘’De Rode Steen’’ dit is een gezellig pleintje met heerlijke restaurantjes.
Elke zaterdag is er een grote markt in de stad Hoorn, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft.

U kunt ook genieten van het nachtleven in Hoorn, er zijn gezellige kroegjes en discotheken in het centrum van Hoorn. Er is ook een jaarlijks een Kermis, de een na grootste van Nederland! De kermis loopt door de winkelstraten van Hoorn en eindigt bij ‘Schouwburg Het Park’, een groot gebouw dat beschikt over theaterzalen waar veel grote artiesten komen optreden.

In Hoorn vind u ondere andere een casino en een bioscoop voor een gezellige avond uit. Ongeveer vanaf oktober tot maart is er een schaatsbaan waar u met het hele gezin naartoe kan. Voor een gezellig dagje weg kunt u ook de verschillende musea bezoeken, zoals het West-Fries museum, een leuk klein museum dat u mee terug neemt in de tijd van deze mooie regio. Hoorn is ook een oude VOC stad met prachtige gebouwen en een mooie jachthaven. U kunt vanuit Hoorn met de oude stoomtrein naar Medemblik, daarna met de boot naar Enkhuizen en dan vervolgens met de trein weer naar Hoorn. Hoorn ligt vlak bij Vakantiedorp Het Grootslag en is gemakkelijk te bereiken met de bus en auto. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om met de fiets naar Hoorn te gaan. Op het vakantiepark kunt u fietsen huren.

Het stadje HoornKermis HoornWinkelstraat Hoorn

Bungalowpark in de buurt van Hoorn

Vakantiepark Het Grootslag ligt op fietsafstand van Hoorn. U kunt via het fietspad op de dijk een mooi beeld krijgen over het IJsselmeer en vervolgens via de West-Friese dorpjes weer terug fietsen. Er is dan ook niets mooier dan vakantie vieren in een accommodatie bij ons op het park.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiepark heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.

Op vakantie tijdens Oud en Nieuw

Tijdens Oud en Nieuw is het een drukte van belang op en rondom Vakantiedorp Het Grootslag. Op de dijk kunt u de kleuren van het vuurwerk uit de omgeving alle kanten op zien schieten. Het gezellige haardvuur in uw bungalow samen met een glaasje champagne doen de rest.

Bungalow keuken van bungalowWoonkamer bungalow

Vakantiedorp Het Grootslag:

Zoekt u een vakantie vlakbij het IJsselmeer? Kom langs bij Vakantiedorp Het Grootslag en maak er een onvergetelijke vakantie van. U kunt op het vakantiepark voordelig overnachten, boek nu een vakantiehuisje bij Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Verschillende comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair