reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark Enkhuizen

 

Enkhuizen staat bekend als de 'Haringstad' vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kunt u nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Op het terrein zijn verschillende tentoonstellingen te vinden, waaronder Nederland in 7 overstromingen en Aanwinst van Ted Noten. Naast de tentoonstellingen vertellen de verschillende soorten en maten huisjes en ouderwetse winkeltjes ieder hun eigen verhaal over hun verleden.

Maar in Enkhuizen zelf is nog veel meer te vinden. Zo is daar ook Sprookjeswonderland, een groot park waar alle favoriete sprookjesfiguren wonen. Kijk hoe Sneeuwwitje danst met de 7 dwergen, of wiebel stiekem aan de teen van de grote reus! In de muzikale grotten kunt u mee swingen met het oetang-orkest band of bekijk het sprookje van Violinde in de theaterzaal, er is genoeg te doen en genoeg te beleven in dit prachtige Sprookjesbos.

Maar hier houd het zeker niet bij op. Net als Medemblik viert Enkhuizen ieder jaar Harddraverij. Een gezellige belevenis wat door de straten van Enkhuizen gevierd word. Mensen uit verschillende plaatsen van het land komen hier naar toe om op paarden te kunnen wedden, die tegen elkaar strijden voor de eerste plaats. In Enkhuizen valt genoeg te doen!

Enkhuizen vakantieparkSprookjeswonderlandZuiderzeemuseum vakantiepark 

Een bungalowpark in de buurt van Enkhuizen

Enkhuizen is een stadje wat niet al te ver gelegen ligt van af Vakantiedorp Het Grootslag. Er is genoeg te doen, Enkhuizen is bereikbaar met  de auto of met de fiets. Net als Andijk is Enkhuizen gelegen aan het IJsselmeer. Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij Vakantiepark Het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.

Bungalowpark EnkhuizenBungalowpark EnkhuizenBungalowpark Enkhuizen

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland? 

Boek nu een vakantiehuisje bij Vakantiepark Het Grootslag.