reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark Andijk

 

Vakantiedorp Het Grootslag ligt in het mooie plaatsje Andijk. Andijk is een dorp in de gemeente Medemblik in de regio West-Friesland. De naam Andijk is ontstaan doordat het dorpje aan de dijk ligt. De bewoners van Andijk zeggen: ‘Andoik’, dit is een plaatselijk accent. Het mooie dorp Andijk was voorheen een eigen gemeente. In 2011 zijn verschillende gemeentes samengevoegd tot één gemeente, Gemeente Medemblik.

De verschillende bezienswaardigheden maakt Andijk tot een prachtig dorp om op vakantie te gaan. U kunt bijvoorbeeld het poldermuseum, het poldermuseum is samengevoegd met het ‘Nationaal Saet & Cruyt Museum’ in dit museum kunt u 500 jaar leven en werken in de polder bezichtigen. U kunt ook het Hoedenmuseum Zet ‘m op bezoeken, dit museum heeft meer dan 400 verschillende hoeden en het museum heeft bijbehorende attributen die u kunt bekijken en passen.

Andijk organiseert ieder jaar de Andijkers jaarmarkt, een zeer succesvolle markt in hartje Andijk. Andijk doet ook ieder jaar aan een kerstbomen verbranding. Dit is ieder jaar weer een grootse gezelligheid, waar veel Andijkers bij elkaar komen om hun kerstboom te verbranden. Zelfs de burgemeester is daarbij aanwezig. Onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk straalt Andijk niet alleen een warm gevoel van buiten maar ook van binnen uit.


een gezellig restaurant in het hartje van AndijkVanaf hier heeft u uitzicht op de camping en Andijk zelf.Een van onze mooie bungalows op het park.

Op vakantie in Andijk

Een heerlijke, lange, ontspannen en voordelige vakantie, wie wilt dat nou niet? Een gezellig huisje staat met smart op u te wachtten, met verschillende faciliteiten in en rondom het park is Vakantiedorp Het Grootslag een super gezellig vakantiepark waar u gegarandeerd helemaal ontspannen van terug komt.

Op Vakantiepark Het Grootslag kunt u gratis gebruik maken van Wifi. Voor de leukste en meest gezellige vakantie kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.


Vakantiehuisje huren in Andijk

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming gedurende alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als prachtige blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

 

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Verschillende comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair