reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark Amsterdam

 

Amsterdam heeft veel bezienswaardigheden en attracties, waarvan de meeste zich in het centrum bevinden. Zo vindt u daar Madame Tussauds, het science centre NEMO en Artis welke tot de favorieten behoren van vele gezinnen. Naast deze attracties, kunt u ook een wandeling maken door Amsterdam waarbij u veel moois tegenkomt zoals het Koningklijk paleis op de Dam, de grachtengordel en het gezellige Vondelpark.

Ook zijn er vele prachtige en bijzondere musea waarvan het Rijksmuseum, , Van Gogh Museum en Stedelijk Museum de meest bekende zijn. Maar het Anne Frank Huis en het Rembrandthuis mogen zeker ook niet vergeten worden.

Wilt u meer over de geschiedenis van Amsterdam te weten komen? Dit kan onder andere bij The Amsterdam Dungeon, waar u op een interactieve manier in 11 verschillende shows meer leert over 500 jaar geschiedenis.

Na een gezellige dag in Amsterdam voordelig in de buurt overnachten? Dat kan bij Vakantiedorp Het Grootslag, hier vindt u de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes. U kunt hier overnachten en naast Amsterdam genieten van de prachtige omgeving. Vakantiedorp Het Grootslag heeft gezellige bungalows en chalets, daarnaast is er ook een camping waar u heerlijk kunt in een tent, caravan of camper kunt verblijven.

AmsterdamAmsterdam vakantieparkAmsterdam bungalow

Week,midweek of weekendje weg in de buurt van Amsterdam

Wilt u voordelig in de buurt van Amsterdam overnachten? Dat kan bij Vakantiepark Het Grootslag, één van de leukste en meest gezellige bungalowparken. U kunt hier overnachten en naast Amstedam genieten van de prachtige omgeving van het park. Het vakantiepark heeft chalets, bungalows en een gezellige camping.
Daarbij is Amsterdam vanaf Vakantiepark Het Grootslag goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. In een uurtje bent u in Amsterdam en kunt u genieten van de vele attracties en bezienswaardigheden.


Bungalow huren in de zomer

De zomer is het warmste seizoen van het jaar, een heerlijke tijd om op vakantie te gaan in Nederland. Het is dan ook altijd gezellig druk bij Vakantiepark Het Grootslag! U kunt in de zomer volop genieten van de omgeving, de faciliteiten op het park en natuurlijk een bezoekje brengen aan Amsterdam.

StapelbedBungalowBadkamer

Vakantiepark Het Grootslag:

Zoekt u een vakantie in de buurt van Amsterdam? Boek dan nu uw vakantiehuisje bij Vakantiepark Het Grootslag.