reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Bungalowpark Alkmaar

 

Alkmaar is één van de meest bezochte steden in Noord-Holland. Met een ruim aanbod aan faciliteiten is Alkmaar een stad die ertussenuit springt. Van oude musea naar nieuwe feesten het kan Alkmaar niet gek genoeg.

Alkmaar is een van de gelukkige steden die gebruik mag maken van een Vue Bioscoop, deze bioscopen staan verspreid door het hele land en draaien iedere dag voor jong en oud de leukste films. Maar dat is niet het enige, duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen speciaal naar Alkmaar voor de kaasmarkt. Het is dan ook een bijzonder schouwspel, een plein vol kaas en sjouwende kaasdragers. De kaasmarkt wordt dan ook altijd nog gehouden op het zeer populaire Waagplein.

De kaasmarkt is niet het enige wat op het Waagplein wordt gehouden. Het bijbehorende kaasmuseum ligt aan het waagplein omringd door verschillende kroegjes midden in het centrum. Ook worden er nog vele andere feesten gevierd waaronder Koningsdag, wat ook ieder jaar een groot succes is. De rest van het jaar hebben verschillende kroegen en restaurants hun terras uitgezet op het waagplein.

Voor de sportievelingen onder ons bevind het AZ-stadion zich in Alkmaar, verschillende wedstrijden worden er gespeeld en u kunt er gerust naar een training gaan kijken. Zowel de binnenstad van Alkmaar als de omliggende wijken leven altijd.


stad AlkmaarKaasmarkt AlkmaarPlein van Alkmaar

Bungalowpark in de buurt van Alkmaar

Ook Alkmaar is niet ver weg van Andijk. Alkmaar is zowel met de auto als met openbaar vervoer bereikbaar. Voor leuke activiteiten hoeft u dan ook niet ver te zoeken. Bij ons aan de balie kunt u meer informatie krijgen over activiteiten in Alkmaar en de omgeving van het park. Het gehele park beschikt over gratis Wi-Fi zodat u vanuit uw zelf gekozen accommodatie meer informatie kan opzoeken over Alkmaar of andere bezienswaardigheden in de omgeving van het Vakantiedorp Het Grootslag.

Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij Vakantiepark Het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.


Een bungalow huren tijdens de Meivakantie

In de meivakantie er even tussenuit? Dan is Vakantiedorp Het Grootslag een uitstekende keuze om een huisje te huren. Verschillende accommodaties staan op u en uw aanwezigheid te wachten. Op ons vakantiedorp bent u dan ook van harte welkom!

ruime keukenchaletWoonkamer

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje bij Vakantiepark Het Grootslag