Bungalowpark Zuiderzeemuseum

Enkhuizen ligt zowel aan het IJsselmeer als aan het Markermeer, Enkhuizen staat bekend als haringstad vanwege het verleden van de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kun je nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Op het terrein zijn verschillende tentoonstellingen te vinden, waaronder de reizende tentoonstelleging Leer van visNaast de tentoostellingen vertellen de verschillende soorten en maten huisjes en ouderwetse winkeltjes ieder hun eigen verhaal over hun verleden. Of test in het buitengedeelte van het museum hoe goed je bent voorbereid op een overstroming door middel van een evacuatiespel.

In het museum zijn ook de palingrokers te vinden, boven op het dijkje tussen de visnetten zitten zij op je te wachten!

Vakantie in de buurt van het Zuiderzeemuseum

In de buurt van het Zuiderzeemuseum en Enkhuizen vind je Andijk, hier ligt Vakantiepark Het Grootslag. Hier kun je overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiepark heeft chalets en bungalows. Bij de receptie kun je meer informatie vinden over verschillende bezienswaardigheden in de omgeving.

Het Zuiderzeemuseum ligt niet ver weg, met de auto ben je er al in ongeveer 20 minuten. Ook met de fiets is het goed te doen dan ben je ongeveer 45 minuten onderweg. Daarnaast rijdt er vanuit Andijk een bus naar Enkhuizen.

Vakantie tijdens Pinksteren

Wil je met Pinksteren een lang weekend weg? Kom naar Vakantiepark Het Grootslag! Rond deze tijd zijn we bij het einde van de lente en beginnen we aan de zomer. Een heerlijk moment om er even tussen uit te gaan. Op het park kun je deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga met de kinderen gezellig midgetgolven of met vrienden bowlen! Klik hier voor als onze faciliteiten.

Er is geen enkele reden om thuis te blijven met Pinksteren!

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag nabij Enkhuizen!

Register g931dc309f1920