bungalowpark zuiderzeemuseum

Enkhuizen ligt zowel aan het IJsselmeer als aan het Markermeer, Enkhuizen staat bekend als haringstad van wegen het verleden van de haringvisserij. Om haring te kunnen proeven kunt u nu ook terecht in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Naast haring proeven is er in het Zuiderzeemuseum genoeg te doen voor jong en oud. Op het terrein zijn verschillende tentoonstellingen te vinden, waaronder Nederland in 7 overstromingen en Aanwinst van Ted Noten. Naast de tentoostellingen vertellen de verschillende soorten en maten huisjes en ouderwetse winkeltjes ieder hun eigen verhaal over hun verleden. Of test in het buitengedeelte van het museum hoe goed u bent voorbereid op een overstroming door middel van een evacuatiespel.

In het museum zijn ook de palingrokers te vinden, boven op het dijkje tussen de visnetten zitten zij op u te wachten!

Vakantie in de buurt van het Zuiderzeemuseum

In de buurt van het Zuiderzeemuseum en Enkhuizen vindt u Andijk, hier ligt Vakantiepark Het Grootslag. Hier kunt u overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Het vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping. Bij de receptie kunt u meer informatie vinden over verschillende bezienswaardigheden in de omgeving.

Het Zuiderzeemuseum ligt niet ver weg, met de auto bent u er al in ongeveer 20 minuten. Ook met de fiets is het goed te doen dan bent u ongeveer 45 minuten onderweg. Daarnaast rijdt er vanuit Andijk een bus naar Enkhuizen.

Vakantie tijdens Pinksteren

Wilt u met Pinksteren een lang weekend weg? Kom naar Vakantiedorp Het Grootslag! Rond deze tijd zijn we bij het einde van de lente en we gaan beginnen aan de zomer. Een heerlijk moment om er even tussen uit te gaan. Op het park kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga met de kinderen gezellig midgetgolven of met vrienden bowlen!

Er is geen enkele reden om thuis te blijven met Pinksteren!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland? 

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen