bungalowpark westfriesland

West-Friesland is een regio in de provincie Noord-Holland en wordt omsloten door de 126 km lange Westfriese Omringdijk. De Omringdijk is de enige dijk ter wereld die in zijn geheel tot monument is verklaard. Er is een gevarieerd landschap te vinden, met mooie dorpen en gezellige steden, natuurgebieden en vele recreatiemogelijkheden waarbij vele weidse vergezichten zijn.

De dorpen en steden die tot West-Friesland behoren bevinden zich ongeveer tussen Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en Schagen. Daarnaast bevindt een gedeelte van Alkmaar zich in West-Friesland, het stadscentrum met het kaasmuseum ligt hier echter net buiten, maar is ook zeker een bezoek waard.

Naast de gezellige dorpen en steden zijn er vele musea en leuke attracties, waaronder Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum. Vakantiepark Het Grootslag is een geschikte uitvalsbasis voor al uw uitstapjes. Ook Amsterdam, Volendam en het strand zijn niet ver weg.

Vakantie in West-Friesland

Zowel voor jong als oud is er genoeg te doen, bezoek de vele musea, winkel in de mooie winkelstraten en geniet van de verschillende natuurgebieden in West-Friesland. U hoeft u geen moment te vervelene tijdens uw vakantie. Heeft u een dag geen zin om ergens naartoe te gaan, ook op Vakantiepark Het Grootslag is voldoende te doen, zo kunt u gaan zwemmen of bowlen. Daarnaast heeft het park verschillende sportvelden. Of loop de dijk op en geniet van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer.

Vakantiedorp Het Grootslag is een gezellig bungalowpark in West-Friesland en biedt u een heerlijk verblijf in deze mooie regio. Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft maast bungalows en chalets ook een gezellige camping waar u kunt kamperen met eigen tent, caravan of camper.

Vakantie tijdens Hemelvaart

Wilt u tijdens Hemelvaart een lang weekend weg? Kom naar vakantiedorp Het Grootslag! Tijdens Hemelvaart worden er veel evenementen georganiseerd voor jong en oud. Op het park kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten.

Daarnaast is West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens Hemelvaart. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen