Bungalowpark West-Friesland

West-Friesland is een regio in de provincie Noord-Holland en wordt omsloten door de 126 km lange Westfriese Omringdijk. De Omringdijk is de enige dijk ter wereld die in zijn geheel tot monument is verklaard. Er is een gevarieerd landschap te vinden, met mooie dorpen en gezellige steden, natuurgebieden en vele recreatiemogelijkheden waarbij vele weidse vergezichten zijn.

De dorpen en steden die tot West-Friesland behoren bevinden zich ongeveer tussen Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en Schagen. Daarnaast bevindt een gedeelte van Alkmaar zich in West-Friesland, het stadscentrum met Het Kaasmuseum ligt hier echter net buiten, maar is ook zeker een bezoek waard.

Naast de gezellige dorpen en steden zijn er vele musea en leuke attracties, waaronder Sprookjeswonderland en het Zuiderzeemuseum. Vakantiepark Het Grootslag is een geschikte uitvalsbasis voor al jouw uitstapjes. Ook Amsterdam, Volendam en het strand zijn niet ver weg.

Vakantie in West-Friesland

Zowel voor jong als oud is er genoeg te doen, bezoek de vele musea, winkel in de mooie winkelstraten en geniet van de verschillende natuurgebieden in West-Friesland. Je hoeft je geen moment te vervelen tijdens jouw vakantie. Heb je een dag geen zin om ergens naartoe te gaan, ook op Vakantiepark Het Grootslag is voldoende te doen, zo kun je gaan zwemmen of bowlen. Daarnaast heeft het park verschillende sportvelden. Of loop de dijk op en geniet van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer.

Vakantiepark Het Grootslag is een gezellig bungalowpark in West-Friesland en bied je een heerlijk verblijf in deze mooie regio. Voor de leukste en meest gezellige vakantiehuisjes kun je bij Het Grootslag terecht. Je kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. 

Vakantie tijdens Hemelvaart

Wil je tijdens Hemelvaart een lang weekend weg? Kom naar vakantiepark Het Grootslag! Tijdens Hemelvaart worden er veel evenementen georganiseerd voor jong en oud. Op het park kun je deelnemen aan verschillende activiteiten.

Daarnaast is West-Friesland een prachtige vakantiebestemming tijdens Hemelvaart. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Omringdijk gf8a53711c1920