Bungalowpark Medemblik

Vakantiepark Het Grootslag ligt aan het IJsselmeer en is daarom een perfecte bestemming om heerlijk op vakantie te gaan. Je kunt vanaf het vakantiepark de dijk volgen die je lijdt naar de eeuwenoude stad Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland, in 1289 kreeg de stad stadsrechten van graaf Floris V.

Medemblik heeft net als Andijk veel bezienswaardigheden, zo is kasteel Radboud een Middeleeuws kasteel waarbij je door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek Het Bakkerijmuseum, hier kun je zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen, ook zijn hier vele leuke activiteiten te doen voor jong en oud.

Deze musea ’s zijn niet de enige punten in Medemblik. Medemblik kent namelijk ook Rondom weekend oftewel Draverij. Een supergezellig 4-daags evenement waarbij jong en oud betrokken worden. De eerste 3 dagen zijn het rondom weekend, en de andere dag is het officieel Rondom. Op deze dag wordt er op paarden gewed, waaraan heel veel mensen mee doen en de kroegen helemaal vol zitten. Er staat dan een grote blauwe tent naast het gemeentehuis waar gezelligheid het belangrijkste is.

Vakantie in de buurt van Medemblik

Medemblik ligt op steenworp afstand van Andijk en is te bereiken met de auto en fiets, voor de fanatiekelingen zelfs lopend. Er is in Medemblik een hoop te doen en een hoop te beleven. Als je op de dijk van Vakantiepark Het Grootslag gaat staat kun je Medemblik al zien liggen.

Voor de leukste en meest gezellige vakantie kun je bij vakantiepark Het Grootslag terecht. Je kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiepark heeft verchillende chalets en bungalows waar je in kan verblijven.

Vakantiepark Het Grootslag 

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

Op vakantie in de buurt van Medemblik

Zoek je een vakantie in de buurt van Medemblik? Kom langs bij vakantiedorp Het Grootslag en maak er een onvergetelijke vakantie van. Je kunt op het vakantiepark voordelig overnachten in een van onze bungalows of chalets. 

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag!

Windmills g45eb344f21920