bungalowpark medemblik

Vakantiedorp Het Grootslag ligt aan het IJsselmeer en is daarom een perfecte bestemming op heerlijk op vakantie te gaan. U kunt vanaf het vakantiedorp de dijk volgen die u lijdt naar de eeuwenoude stad Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland, in 1289 kreeg de stad stadrechten van graaf Floris V.

Medemblik heeft net als Andijk veel bezienswaardigheden, zo is kasteel Radboud een Middeleeuws kasteel waarbij u door middel van de tentoonstellingen wordt meegenomen door de geschiedenis van Medemblik en het kasteel zelf. Of bezoek Het Bakkerijmuseum, hier kunt u zien hoe de bakkers vroeger te werk gingen.

Deze musea ’s zijn niet de enige punten in Medemblik. Medemblik kent namelijk ook Rondom weekend oftewel Draverij. Een supergezellig 4-daags evenement waarbij jong en oud betrokken worden. De eerste 3 dagen zijn het rondom weekend, en de andere dag is het officieel Rondom. Op deze dag wordt er op paarden gewed, waaraan heel veel mensen mee doen en de kroegen helemaal vol zitten. Er staat dan een grote blauwe tent naast het gemeentehuis waar gezelligheid het belangrijkste is.

Vakantie in de buurt van Medemblik

Medemblik ligt op steenworp afstand van Andijk en is te bereiken met de auto en fiets, voor de fanatiekelingen zelfs lopend. Er is in Medemblik een hoop te doen en een hoop te beleven. Als u op de dijk van Vakantiedorp Het Grootslag gaat staat kunt u Medemblik al zien liggen.

Voor de leukste en meest gezellige vakantie kunt u bij vakantiepark Het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Ons vakantiedorp heeft chalets, bungalows en een camping waar u heerlijk kunt kamperen.

Vakantiedorp Het Grootslag 

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje of kampeerplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Op vakantie in de buurt van Medemblik

Zoekt u een vakantie in de buurt van Medemblik? Kom langs bij vakantiedorp Het Grootslag en maak er een onvergetelijke vakantie van. U kunt op het vakantiedorp voordelig overnachten in een van onze bungalows of chalets. Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Camping

Verschillende comfortplaatsen