Bungalowpark Andijk

Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je gezellig komen overnachten in één van onze sfeervolle bungalows of chalets. Geniet in een prachtige, rustige omgeving van een vakantie of weekendje weg in een bungalowpark in het mooie dorp Andijk.

Bezoek in Andijk bijvoorbeeld het Poldermuseum, dat is samengevoegd met het ‘Nationaal Saet & Cruyt Museum’ waar je 500 jaar leven en werken in de polder kunt beleven. Je kunt ook het Hoedenmuseum 'Zet ‘m op' bezoeken, dit museum heeft meer dan 400 verschillende hoeden en bijbehorende attributen die je kunt bekijken en passen. Andijk organiseert ieder jaar in juni de Andijker jaarmarkt, een zeer gezellige markt in het hartje van Andijk.

Onze faciliteiten

Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je terecht voor een weekendje weg, een midweek of een verblijf van één of meerdere weken in Andijk. Op het bungalowpark is natuurlijk van alles te doen! Onze gasten kunnen onder andere gebruik maken van ons overdekte zwembad, tennisbaan en mini-golfbaan. Vakantiepark Het Grootslag bevindt zich niet alleen in de buurt van de historische steden Enkhuizen, Hoorn en Alkmaar, maar ook in een rustige omgeving waar je mooie wandel- en fietstochten kunt maken.

De visliefhebber kan heerlijk vissen op karper en blankvoorn in de binnenwateren van het park. De kinderen kunnen fijn ponyrijden op onze ponyranch, spelen in de speeltuin mét springkussen of knuffelen met geitjes en konijnen in de dierenweide. Uiteraard kun je in al onze vakantiewoningen kosteloos gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.


Op het park bevinden zich verschillende restaurants, een gezellige bar mét bowlingbaan en tussen april en oktober is ook onze supermarkt geopend. Een uitgebreid overzicht van al onze faciliteiten vind je hier.

Voor al jouw vragen staan onze medewerkers van de receptie je graag te woord. Hier kun je ook terecht voor informatie over de omgeving en onze tips over de leukste bezienswaardigheden. Heb je al een vraag voor ons? Klik dan hier voor onze contactgegevens en we helpen je graag verder.

Omgeving Andijk

Vakantiepark Het Grootslag is gelegen in het mooie plaatsje Andijk dat sinds 2011 bij de gemeente Medemblik hoort. Medemblik is zelf weer onderdeel van de regio West-Friesland die, zoals de naam niet doet vermoeden, in de provincie Noord-Holland is gelegen.

De naam Andijk is afgeleid van aan de dijk, en wordt in het Westfries uitgesproken als Andoik. De Proefpolder Andijk werd tussen 1926 en 1927 drooggelegd als proef voor de latere IJsselmeerpolders. Het dorp Andijk en Vakantiepark het Grootslag zijn dan ook direct aan het IJsselmeer gelegen.

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming gedurende alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee stadjes Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als prachtige blikvangers. Maar West-Friesland biedt nog veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Enkhuizen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit jouw bungalow of chalet op Vakantiepark Het Grootslag.

Heb je interesse in hoe het leven er vroeger uitzag in Enkhuizen? Dan raden wij je aan een bezoek te brengen aan het Zuiderzeemuseum. Dit museum bestaat uit een binnen- en openluchtgedeelte. In het openluchtgedeelte van het museum staan authentieke panden uit het voormalige Zuiderzeegebied, zoals een kerk, een visrokerij, winkels en woonhuizen uit de omliggende vissersdorpen. In het binnen gedeelte kun je historische foto’s, wisselende tentoonstellingen en lokale klederdracht bekijken.

Genoeg van de steden gezien? Onze receptionisten informeren je graag over alle bezienswaardigheden in de omgeving van Vakantiepark Het Grootslag! 

Het ideale uitstapje voor gezinnen met kinderen? Sprookjeswonderland in Enkhuizen! In dit prachtige park wonen alle favoriete sprookjesfiguren. Maak een boottochtje in de lieveheersbeestjes-bootjes of verken het sprookjespark per trein. Vlieg jij op een vliegend tapijt, dans je mee met het orang-oetang orkest of maak je liever een ritje in de nostalgische carrousel? Het is allemaal mogelijk bij Sprookjeswonderland!

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag in Andijk.

Wandelrouteomringdijkonderdijk