Bungalowpark Amsterdam

Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je gezellig komen overnachten in één van onze sfeervolle bungalows of chalets. Geniet in een prachtige, rustige omgeving van een vakantie of weekendje weg in een bungalowpark in de buurt van Amsterdam. De veelzijdige stad Amsterdam ligt op zo’n 40 autominuten vanaf Het Grootslag.

Onze faciliteiten

Bij Vakantiepark Het Grootslag kun je terecht voor een weekendje weg, een midweek of een verblijf van één of meerdere weken in de buurt van Amsterdam. Op het bungalowpark is natuurlijk van alles te doen! Onze gasten kunnen onder andere gebruik maken van ons overdekte zwembad, tennisbaan en mini-golfbaan. Vakantiepark Het Grootslag bevindt zich niet alleen in de buurt van Amsterdam, maar ook in een rustige omgeving waar je onder andere mooie wandel- en fietstochten kunt maken.

De visliefhebber kan heerlijk vissen op karper en blankvoorn in de binnenwateren van het park. De kinderen kunnen fijn ponyrijden op onze ponyranch, spelen in de speeltuin mét springkussen of knuffelen met geitjes en konijnen in de dierenweide. Uiteraard kun je in al onze vakantiewoningen kosteloos gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.

Op het park bevinden zich verschillende restaurants, een gezellige bar mét bowlingbaan en tussen april en oktober is ook onze supermarkt geopend. Een uitgebreid overzicht van al onze faciliteiten vind je hier.

Voor al jouw vragen staan onze medewerkers van de receptie je graag te woord. Hier kun je ook terecht voor informatie over de omgeving en onze tips over de leukste bezienswaardigheden. Heb je al een vraag voor ons? Klik dan hier voor onze contactgegevens en we helpen u graag verder.

Boek hier een heerlijk verblijf in een van de bungalows of chalets van Vakantiepark Het Grootslag.

De veelzijdige stad Amsterdam

Amsterdam is de wereldberoemde hoofdstad van Nederland waar voor iedereen wat te doen is! Geniet bijvoorbeeld van de grote hoeveelheid historische gebouwen en de prachtige musea. Tip: maak ook eens een rondvaart over de grachten om alles vanaf het water te bewonderen. In het centrum van Amsterdam kun je heerlijk shoppen in de oude binnenstad, of maak eens een wandeling door een van de vele parken, zoals het Vondelpark of door het oude centrum.

Wereldberoemd zijn natuurlijk het Rijksmuseum, van Gogh Museum, museum Rembrandthuis en Stedelijk Museum. Minder bekend, maar zeker de moeite van een bezoek waard, zijn het Anne Frank Huis, het Scheepvaartmuseum en het MoMa (Museum of Modern Art). De meest actuele tentoonstellingen en openingstijden kun je op de website van de betreffende musea nakijken, de sites zijn te bezoeken via de links op deze pagina.

Een dagje naar het museum saai? Welnee! Ook voor gezinnen met (kleine) kinderen is er genoeg te doen in Amsterdam. Bezoek bijvoorbeeld het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds of science museum NEMO. NEMO is een interactief museum waar niet alleen veel te bekijken is, maar waar je zelf ook aan allerlei proefjes en experimenten mee kunt doen! Echt een aanrader voor wanneer het regenachtig weer is.

Wil je Amsterdam graag bezoeken, maar niet in een krappe hotelkamer in de stad verblijven? Dan kun je gerust bij vakantiepark Het Grootslag terecht voor een verblijf in een gezellige bungalow of chalet.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop jouw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag nabij Amsterdam!

Amsterdam g2df0469ca1920