bungalowpark alkmaar

Bij Vakantiepark Het Grootslag kunt u gezellig komen overnachten in één van onze sfeervolle bungalows of chalets. Geniet in een prachtige, rustige omgeving van een vakantie of weekendje weg in een bungalowpark in de omgeving van het gezellige Alkmaar. Deze historische kaasstad ligt op zo’n 45 autominuten van Vakantiepark Het Grootslag en is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Onze faciliteiten

Bij Vakantiepark Het Grootslag kunt u terecht voor een weekendje weg, een midweek of een verblijf van één of meerdere weken in de omgeving van Alkmaar. Op het bungalowpark is natuurlijk van alles te doen! Onze gasten kunnen onder andere gebruik maken van ons overdekte zwembad, tennisbaan en mini-golfbaan. Vakantiepark Het Grootslag bevindt zich niet alleen in de buurt van Alkmaar, maar ook in een rustige omgeving waar u mooie wandel- en fietstochten kunt maken.

De visliefhebber kan heerlijk vissen op Karper en Blankvoorn in de binnenwateren van het park. De kinderen kunnen fijn ponyrijden op onze ponyranch, spelen in de speeltuin mét springkussen of knuffelen met geitjes en konijnen in de dierenweide. Uiteraard kunt u in al onze vakantiewoningen kosteloos gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.

Op het park bevinden zich verschillende restaurants, een gezellige bar mét bowlingbaan en tussen april en oktober is ook onze supermarkt geopend. Een uitgebreid overzicht van al onze faciliteiten vindt u hier.

Voor al uw vragen staan onze medewerkers van de receptie u graag te woord. Hier kunt u ook terecht voor informatie over de omgeving van Alkmaar en onze tips over de leukste bezienswaardigheden. Heeft u al een vraag voor ons? Klik dan hier voor onze contactgegevens en we helpen u graag verder.

Boek hier een heerlijk verblijf in een van de bungalows of chalets van Vakantiepark Het Grootslag in de omgeving van Alkmaar.

Het bruisende Alkmaar

Het historische Alkmaar staat vooral bekend om de kaasmark die al eeuwen plaatsvindt op het Waagplein. Deze kaasmarkt is zeker niet het enige dat in Alkmaar te beleven valt! Het oude centrum staat vol met monumentale panden uit de 15e en 16e eeuw, u kunt er heerlijk winkelen in de leuke boetiekjes, uitrusten op een gezellig terras of een bezoekje brengen aan een van de vele musea. Voor de strandliefhebbers ligt Alkmaar op een kwartiertje rijden van het dichtstbijzijnde Noordzeestrand.

Kaasmarkt

In binnen- en buitenland staat Alkmaar bekend om de historische kaasmarkt. Deze markt heeft een eeuwenoude traditie en wordt al sinds de 14e eeuw tussen april en oktober op vrijdagochtend gehouden op het gezellige Waagplein. Duizenden bezoekers vanuit de hele wereld komen speciaal naar Alkmaar voor de kaasmarkt. Het is dan ook een bijzonder schouwspel met een plein vol kaas en sjouwende kaasdragers.

Winkelen

Naast een hoofdstraat waar alle bekende winkels te vinden zijn, kunt u naar hartenlust winkelen in de vele boetiekjes die Alkmaar rijk is. Vooral in ‘de oude stad’ – hier bevinden zich de oudste historische panden van Alkmaar – zijn de leukste boetiekjes gevestigd. De openingstijden van de winkels in Alkmaar kunt u hier vinden. Naast de reguliere winkels kunt u vijf dagen in de week wel ergens in Alkmaar naar de markt gaan. Op deze pagina kunt u de locaties en tijden bekijken.

Musea

Bent u uitgewinkeld of is het typisch Nederlands herfstweer? U kunt in Alkmaar ook een bezoek brengen aan een van de vele musea. Kies aansluitend op de kaasmarkt voor een bezoek aan het kaasmuseum of bezoek het Beatles museum. Hier kunt u meer informatie over de musea en openingstijden vinden.

Enthousiast geworden?

Boek dan via onderstaande knop uw verblijf bij Vakantiepark Het Grootslag in de omgeving van Alkmaar!