reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Vakantiepark Medemblik

 

Vakantiedorp Het Grootslag ligt aan het IJsselmeer en is daarom een perfecte bestemming op heerlijk op vakantie te gaan. U kunt vanaf het vakantiedorp de dijk volgen die u lijdt naar de eeuwenoude stad Medemblik. Medemblik is de oudste stad van West-Friesland en kreeg in 1289 stadrechten van graaf Floris V.

Langs de dijk richting Medemblik komt u verschillende bezienswaardigheden tegen. U komt onder andere langs het Nederlands Stoommachine Museum. Het museum staat helemaal in het teken van stoom, u wordt dan ook mee terug in de tijd genomen toen alles nog op stoom draaide. Daarnaast komt u meelmolen ‘De Herder’ tegen. In deze molen wordt nog regelmatig graan gemalen. een bezoekje brengen is geen probleem, ze kunnen u er alles vertellen over de geschiedenis van deze authentieke molen.

Aan het water ligt het prachtige gemeentehuis wat uitkijkt op de winkelstraat van Medemblik. In de winkelstraat is het hele jaar door een hoop te beleven. U kunt hier lekker schoppen en genieten van het prachtige uitzicht over het IJsselmeer. Ook ‘s avonds is er voldoende te beleven in Medemblik. Er zijn vele gezellige restaurants en cafés waar u met vrienden of familie gezellig een hapje kan eten of een drankje kan doen. Naast de vele restaurants en cafés is er in Medemblik ook een bowlingbaan, casino en een bioscoop.  

Voor de mensen die de dag sportief willen doorbrengen of gewoon een gezellige dag met de kinderen willen hebben zijn er onder meer een zwembad en een tennisbaan. Dit is maar een kleine greep uit alle mogelijkheden in Medemblik, er zijn nog veel meer sportactiviteiten mogelijk, zowel binnen als buiten.

MedemblikStoommuseumHaven Medemblik

Op vakantie in gemeente Medemblik

Medemblik ligt op steenworp afstand van Andijk en is te bereiken met de auto en fiets, voor de fanatiekelingen zelfs lopend. Er is in Medemblik een hoop te doen en te beleven. Als u op de dijk bij Vakantiedorp Het Grootslag gaat staan kunt u Medemblik al zien liggen.

Bij Vakantiedorp Het Grootslag kunt u de keuze maken uit diverse chalets, bungalows en een 10 persoons familiewoning. Voor de leukste en gezelligste vakantiehuisjes kunt u bij het Grootslag terecht. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving.


Vakantiedorp Het Grootslag

Het Noord-Hollandse West-Friesland is een prachtige vakantiebestemming tijdens alle seizoenen. Met de voormalige Zuiderzee steden Medemblik, Enkhuizen en Hoorn en de bollen- en bloemenvelden als bekende blikvangers. Maar West-Friesland biedt veel meer! 

Lekker fietsen of vissen in de buurt? Leuke uitstapjes naar Amsterdam, Den Helder, Schagen, Alkmaar, Haarlem, Texel of de Noordzee kust? Het kan allemaal vanuit uw huisje op Vakantiepark Het Grootslag.

We zien u graag komen. Tot binnenkort!

Bungalowparkkeuken bungalowWoonkamer bungalow

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een vakantiehuisje op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p