reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

Boek altijd met korting!

10% vroegboekkorting

Wilt u zich alvast kunnen verheugen op uw (volgende) vakantie? Heeft u een favoriete accommodatie of kampeerplaats die u veilig wilt stellen? Boek dan alvast uw vakantie en profiteer van 10% korting als u uw vakantie minimaal 60 dagen voor vertrek reserveert! Deze korting wordt berekend over de huurprijs, geld het hele jaar m.u.v. de periode van 30 juni tot 1 september 2017 en is niet combineerbaar met andere kortingsacties.

Houdt u van een rustig plekje, of gaat uw voorkeur juist uit naar een centrale ligging, dichtbij horeca, supermarkt en faciliteiten? Kiest u een plekje bij de dijk zodat u binnen enkele seconden uitkijkt over het IJsselmeer? Of een huisje aan viswater zodat u, gezeten op uw eigen vissteiger eindeloos mijmerend uw dobber in de gaten kunt houden…? U kunt zelf een plaatsje uitzoeken op onze plattegrond.

Ook onze kampeergasten profiteren van 10% vroegboekkorting op het basistarief als u minimaal 60 dagen voor vertrek reserveert. Deze korting geldt ook in het hoogseizoen (seizoenplaatsen uitgezonderd). Wilt u liever niet van tevoren reserveren omdat u bang bent dat uw vakantie in het water valt? Bij Het Grootslag kunt u uw kampeervakantie voortzetten als de zon weer gaat schijnen met de goedweergarantie!