reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

De leukste vakantie aan het IJsselmeer!

Kamperen IJsselmeer

 

Kamperen aan het IJsselmeer is het mooiste wat er is. Bij Vakantiedorp Het Grootslag wordt het zeker de gezelligste vakantie aan het IJsselmeer. De ruime comfortabele kampeerplaatsen op het park bieden voor u de ideale vakantie. Op de camping vindt u ruime beschutte velden van 2, 4 of 6 plaatsen omringd door bosschages. Een aantal plaatsen liggen direct aan het binnenwater. U kunt hier, zittend voor uw tent, caravan of camper, vanuit uw luie stoel heerlijk genieten van de gezelligheid.

Vanuit uw tent, caravan of camper loopt u zo de dijk over en bent u bij het IJsselmeer. Voor een heerlijk dagje uitwaaien boven op de dijk of juist languit liggen op het strand hoeft u dus niet ver weg. Vanaf de dijk heeft u een mooi uitzicht over het IJsselmeer. De geschiedenis van dit mooie water heeft dan ook zeker niet stil gestaan, op verschillende plekken langs de dijk vindt u borden waar u van alles te weten kunt komen over de dijk en zijn toe behoren.

Het prachtige uitzicht vanaf de dijk is niet het enige wat er te zien valt. Op verschillende plekken bij het IJsselmeer zijn vissersboten te vinden. Deze boten trekken dagelijks de zee op om de meest interessante vissen te vangen. Ga gerust een kijkje met het hele gezin en zie de meest spectaculaire boten. De vissers nemen u ook gerust mee om de leukste en spannendste verhalen te vertellen over het IJsselmeer.

ijsselmeer tijdens de winterkmapeerplaats op de campingluchtfoto van andijk in zijn geheel

Vakantie aan het IJsselmeer

Op en rondom  het IJsselmeer is een hoop te beleven. Bij ons op het park zijn er ook verschillende faciliteiten en voorzieningen die uw vakantie extra leuk maken. Voor de leukste en meest gezellige kampeervakantie bent u bij Vakantiedorp Het Grootslag aan het juiste adres. U kunt hier overnachten en genieten van de prachtige omgeving. Naast een camping heeft het vakantiedorp ook chalets en bungalows.


Vakantie tijdens Pinksteren

Wilt u tijdens Pinksteren een lang weekend weg? Kom naar Vakantiedorp Het Grootslag! Rond deze tijd zijn we bij het einde van de lente en we gaan beginnen aan de zomer. Een heerlijk moment om er even tussen uit te gaan. Op het park kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga met de kinderen gezellig midgetgolven of met vrienden bowlen!

Er is geen enkele reden om thuis te blijven met Pinksteren!

binnenkant comfort bungalow luxebungalow aan het waterbinnenkant comfort bungalow

Vakantie in een vakantiehuisje of op een camping in Noord-Holland?

Boek nu een campingplaats op Vakantiedorp Het Grootslag.
Of kies een van onze andere woningtypes op ons bungalowpark of een comfortplaats op onze camping aan het IJsselmeer.

 

Chalets:

Comfort 2 personen                 Comfort 4 personen             -    Basis 4 personen
Chalet comfort 2p              Chalet Comfort 4p              Chalet basis 4p

 

Bungalows:

Comfort plus 4 personen        Comfort plus 2 personen         Comfort 4 personen                  Comfort 5 personen

Comfort Plus bungalow 4p              Comfort plus 2p               Comfort bungalow 4p              Comfort bungalow 5p

 

Basis 4 personen                      Basis 5 personen                

Basis bungalow 4p              Basis bungalow 5p  

 

 

Camping

Verschillende comfortplaatsen

Camperplaats              Comfortplaats              Comfortplaats met privé sanitair