reserveren? Bel 0228-592944 of boek online

Vakantie vieren wanneer u maar wilt!

Seizoenplaatsen

Wilt u graag het hele jaar vakantie kunnen vieren en elke weekend, vrije dag en vakantie genieten van onze mooie regio? Boek dan een seizoenplaats Vakantiepark Het Grootslag. U hoeft maar één keer uw caravan met voortent op te zetten en daarna geniet u van het voorjaar tot de herfst wanneer u maar wilt van een mooi plekje aan het IJsselmeer. Naast een seizoenplaats is het ook mogelijk om een voor- of naseizoen, juni of september arrangement te reserveren. Wij bieden u verschillende arrangementen aan, die het u mogelijk maken om voordelig een langere tijd op de camping te verblijven.

De camping heeft verschillende kampeerplaatsen met en zonder privé sanitair. Alle comfortplaatsen zijn inclusief stroom (10A), watertappunt en afvoer. Sanitair is niet ver weg, u maakt gebruik van een van twee centrale toiletgebouwen. Of u kiest voor extra comfort door een plaats met privé sanitair te kiezen!

Op de camping Het Grootslag vindt u ruime beschutte velden van 2, 4 of 6 plaatsen omringd door heggen. Er zijn ook een aantal plaatsen die direct aan het binnenwater liggen. U kunt vanaf hier zittend voor uw tent of caravan, vanuit uw luie stoel heerlijk een hengeltje uitgooien.

Voor meer informatie over de seizoen plaatsen kunt u contact nemen met de receptie van Het Grootslag via de telefoon 0228-592944 of per mail: info@grootslag.nl. Kom gerust langs om de beschikbare plaatsen te bekijken, wij zijn dagelijks open en informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u voor een kortere periode een comfortplaats boeken? Ga direct naar het zoek en boek